A múlt szerdán bekövetkezett amerikai kamatemelés (25 bázispont) azon kevés változások egyike volt, amelyet a piaci szereplők, elemzők jóslása beigazolódott. Ez további dollárerősödést hozott a piacok számára, újabb lendületet adva az elnökválasztás és a mikulás rally okozta dollár cunaminak.

Most már láthatjuk 2016 egyértelműen a változások éve mind politikai, mint gazdasági értelemben. Bizonyára emlékszik még az év eleji piaci korrekcióra, amely mozgatórugója az olaj árának zuhanása volt. Gondolta volna, hogy az év utolsó hónapjaiban a dollár indexek történelmi csúcsokat döntögetnek és Trump lesz a soros elnök?

Gyakran lehet hallani tőlünk: az árfolyamok többet mondanak 1000 szónál! Ilyen hullámzó piaci környezetben kizárólag csak a szakmai tapasztalatra és megfelelő válságkezelési eszközökre hagyatkozhatunk, hogy ne csak megőrizzük pénzünk értékét, hanem további profitokat realizálhassunk!

Ön hogyan készül a 2017-es befektetési évre? Mivel tudja megtakarításának biztonságát és hatékonyságát tovább növelni?

Egy biztos: A bankok, befektetési alapok hozamai infláció alatti hozamot eredményeznek, amelyek által az Ön pénzének vásárlóereje már egy év után csökken!
Szeretne végre változást elérni?

A globális piaci milyen lehetőségeket rejt az Ön számára?
Hogyan érhet el kötvénnyel 4-6% feletti hozamot, miközben pénzét magasabb biztonságba helyezi?

Többek között ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg rendhagyó, év végi webinár előadásunkban, amely alkalomra ezúton szeretnénk meghívni Önt.

Az alábbi linkre kattintva jelentkezzen az előadásra:  
https://inwestmentors.clickmeeting.com/mire-szamithatnak-a-befekteteseink-2017-ben/register

Az előadást Horváth Attila vezető privát banki tanácsadó tartja, aki élőben válaszol az Ön által feltett kérdésekre is.

A résztvevők száma korlátozott. A nagy érdeklődésre való tekintettel minél hamarabb adja le jelentkezését!