EUR/USD paritáshoz közeledik?

Választások jönnek Európában?

Brexit?

Trump?

Miegymás…

Bizonyára Ön is tudja, hogy a politikai, gazdasági folyamatokra nincsen ráhatása, egyedül csak a döntéseit képes befolyásolni.

Ügy érzi, hogy jelenlegi befektetései nem nyújtanak elegendő hozamot, megfelelő biztonság mellett?

Amennyiben a hazai részvényekben hisz, érdemes belegondolni, hogy a BUX vezető papírjainak amerikai és német megfelelőit stabilabb gazdasági hátszél segíti az idei évben. Ezen kívül sokkal több értékpapír között oszthatjuk meg pénzünket (diverzifikálhatunk) és biztonságos profitszerzést tovább növeli az a tény, hogy brutálisan nagyobb forgalom bonyolódik nap-mint nap, mint a hazaiakban (csak az Apple részvényeiben kb. 10X akkora a napi forgalom, mint az egész BUX-on.)

A tavaly elindult gazdasági változások közül idén az infláció globális emelkedésének örülhetünk, hiszen ez az egészséges gazdasági élénkülés egyik legfontosabb eleme. Európa lassan, de biztosan közelít a 2%-os célhoz, amely értéket Amerika már túl is szárnyalt. A fiskális élénkítés, a foglalkoztatottság növekedése és a reálbérek emelkedése jelentős lökést adhat a kitűzött inflációs cél eléréséhez.

Ha olyan nemzetközi értékpapírokat keresünk tehát, amelyek a lakossági fogyasztásra épülnek + magas kapitalizációval + komoly export kitettséggel (is) rendelkeznek = jelentősen stabilizálhatjuk befektetési portfóliónkat!   

Minden nap tapasztaljuk, hogy ügyfeleink ezen szempontokon túl olyan papírokat keresnek, amelyek 2-3-4% osztalékot is fizetnek (EUR, USD) és piaci megítélésük jelenleg alul értékelt.

Eltérő iparágak között, főleg az európai és azon belül is, a Német piacon számos jól meghatározható lehetőség kínálkozik 2017 elején.

Többek között azért is fordulunk orvoshoz, mert 75-ös pulzussal senki sem tudja megműteni saját magát…
Amennyiben úgy gondolja, hogy a rendszeres leveleink által sem képes megalapozott döntést hozni, vegye fel velünk a kapcsolatot most és élvezze végre a személyre szabott pénzügyi szolgáltatás előnyeit, osztrák bankbiztonság mellett!