Bízunk benne, hogy hírleveleink rendszeres olvasójaként Ön is felkészültebben várja a piaci változásokat, így megalapozottabb befektetési döntéseket hozva. Befektetési kosara egyes elemeinek körültekintő kiválasztásával már rövid távon is többszörösét érheti el a kötvény, vagy részvénypiac átlagos teljesítményénél, értékálló devizában.

 

Május 2.-án küldött levelünkben is egy várható piaci változásról írtunk, amelyre jobb ideje korán felkészülni, esetlegesen realizálni a részvénypiaci eredményeket és biztonságosabb értékpapírokat kihasználva, akár dupla akkora kamatot elérni, mint napjaink hazai államkötvényei. (HA még nem töltötte le ingyenes könyvünket a kötvénypiac rejtett lehetőségeiről, most megteheti. Kattintson: IDE.)

 

Az elmúlt hetekben a szokásosnál is több ügyfelünk és érdeklődő kért bővebb tájékoztatót a vállalati és államkötvényekről, illetve az ezeket tömörítő nemzetközi, piacvezető befektetési alapokról.

 

Sokan közülük a kedvező EUR/HUF és USD/HUF (fél éve a legkedvezőbb árfolyam!!!) miatt is most váltják be forint megtakarításukat értékállóbb devizára.

 

Szeretnénk a megnövekedett igényekre méltó módon reagálni, ezért az Ön számára összeállítottunk egy rendkívüli akciót, amelynek időtartama Május 10.-31. között lesz.

 

Kíváncsi arra, hogy:

milyen válságálló papírokba betonozzák bele ügyfeleik pénzét a legsikeresebb alapkezelők?

mekkora a költsége egy ilyen prémium szolgáltatásnak?

hogyan érhet el nagyobb profitot évről-évre, mint a hazai papírokkal?

mekkora kezdőtőkétől tud bekerülni egy privát banki környezetbe?

pontosan milyen lehetőségeket és előnyöket biztosítunk Önnek májusi akciónk során?

 

Már csak kettőt kell aludnia és szerdán lerántjuk a leplet 2017 egyik legnagyobb lehetőségéről!