Több mint 12 éves szakmai tapasztalatunk által tudjuk, bármilyen befektetésről is legyen szó, a legfontosabb szempont: a Biztonság!

 

Amikor Ön befektetőként választás elé kerül, mindig tőkéjének védelme legyen a legfontosabb szempont, amit figyelembe vesz. Éppen ezért, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy szorosan igazodva az Ön elvárásaihoz, értékálló és stabil befektetési megoldásokat tegyünk elérhetővé, a gazdaság változékonysága ellenére is.

 

Amennyiben Ön magyar bankkal kívánja kezeltetni befektetését, úgy nem tudunk együttműködni. Ahogy arról a korábbi levelünkben beszámoltunk, működésünk hátterét Ausztria biztosítja.

 

Európa egyik legrégibb bankrendszerét Ausztriában találjuk, amely az elmúlt évszázadok viharos változásai ellenére is meg tudta őrizni élvonalbeli szerepét. A kiszámítható törvényi szabályozása és a hagyományosan etikus bankrendszere miatt a világ minden részéről özönlenek ide a befektetni vágyók, köztük rengeteg honfi polgárunk is. Osztrák bankunk már közel 11.000 magyar ügyfelet kezel.

 

Az Ön számára milyen garanciákat biztosít banki hátterünk?

 

Befektetését a saját néven vezetett Osztrák szegregált számláján helyezheti el, amelyhez csak Ön férhet hozzá. Az európai irányelvek alapján számlájának betétbiztosítása ugyan 100.000 EURO-ig terjed, de valójában nyugodtan aludhat akkor is, ha ennél sokkal több pénzt tart Ausztriában.

 

Miért?

 

Az ország bankjainak nem 1, hanem 3 felügyeleti szervnek kell megfelelniük, akik negyedévente végzik szigorú tevékenységüket. Az Osztrák állam elvi kérdésnek tartja, hogy megőrizze a világon betöltött élvonalbeli szerepét, így mindent meg is tesz a betétesek pénzének a biztonságáért.E törekvésnek köszönhetően 1921 óta nem is történt bank csőd az országban. Ezt a tényt azért is fontos kiemelnünk, mert a bankcsőd veszélye és a számos visszaélés hatása miatt, a legtöbb hazai befektető rettegéssel gondol a pénze gyarapítására.

 

Hogyan kerülhetőek el a befektetési kudarcok?

 

Az InwestMentors tevékenységét az MNB-n kívül az Osztrák pénzügyi felügyelet, az FMA is szabályozza. Ez utóbbira helyezve a hangsúlyt, az Ön pénzügyi biztonságáról a MIFID2szabályrendszere is gondoskodik, amely kimondja, hogy felmérést készítsünk tapasztalatairól, igényeiről, és kockázatvállalási hajlandóságáról, röviden optimalizáljuk a várakozásokat.

 

Ennek végeredményét formáljuk egy kockázat csökkentett, diverzifikált portfólióba. Az Ön személyre szabott portfóliójának egyik leglátványosabb előnye, hogy megtakarítását végre korlátlanul helyezheti el akár több száz eszközbe, a tőke méretének növelése nélkül.

 

Milyen gyakran szokta figyelemmel követni befektetése alakulását?

 

A befektetés teljes egésze saját web irodáján keresztül, 100%-ig elérhető magyar nyelven, a nap 24 órájában.

 

Képzelje el azt a nyugodt állapotot, amikor nem kell attól izgulnia, hogy az Ön szolgáltatója kerül a friss hírekbe. Teremtsen végre nyugodt jövőt befektetésének és biztos hátteret magának!