Napjainkra kijelenthetjük: Az alapkamat drasztikus csökkentésével megtakarításai nem termelnek reális hozamot Önnek, így pénze már egy év után is kevesebbet ér.

 

Jogosan merülhet fel Önben a kérdés: Tényleg nincs megoldás?

 

De van! Pontosan ilyen kamatkörnyezetben kerül igazán előtérbe a megfelelő szakmai segítség, hogy a sajnálatos korlátozásoktól mentesülve szabadon választhasson többféle befektetési eszközből. Ehhez nyújt stabil hátteret Osztrák privát bankunk!

 

A határ túloldalán létezik egy speciális pénzintézet, amely nem kereskedelmi bankként, hanem kifejezetten befektetési bankként működik. Ez által – a korábban taglalt biztonsági elemeken kívül – végre elérhetővé vált a globális értékpapír piac, így az Ön részére egyedi portfóliót és tartós eredményeket tudunk biztosítani.

 

Mekkora hozammal lenne elégedett, amit reálisnak is tart?

 

Melyik értékálló devizában gondolkodik?

 

Ezekre a válaszokra már kíváncsiak vagyunk, reméljük mihamarabbi találkozónk alkalmával meg is osztja velünk!

 

Fontos! Amennyiben éves szinten 30, vagy akár 50%-os hozammal lenne csak elégedett, nem mi vagyunk a megfelelő szolgáltató. Irreális elvárásokat nem áll módunkban teljesíteni.

 

Sose elégedjen meg a magas hozam ígéretével, ennél jóval több információt vizsgáljon meg, mielőtt választ a piacon fellelhető lehetőségek közül!

 

Az InwestMentors értékpapír szolgáltatásán keresztül az alábbi előnyöket élvezheti:

 

Független banki háttér, kizárólag az igényei szabnak határt portfóliója összeállításában
Top 270 alapkezelő cég, közel 95.000 befektetési alap multi menedzsmentje
Több mint 84.000 egyedi értékpapír, globális lefedettség
Saját értékpapír tulajdon elő osztályú, világhírű vállalatokban
Széles megosztás különböző üzletágak és régiók között, többféle devizában
Folyamatos monitoring független értékpapír szakértők által
Rövidtávon hozzáférhető vagyon, lekötés mentesen

 

Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek pontosan megfelelő pénzügyi megoldások kialakításával, stabil és tervezhető pénzügyi jövőt teremtsünk.

 

Sikerünk kulcsa szakértelmünkben rejlik, amely által Ön kiemelkedő megtérülés mellett érheti el mindazokat a magas színvonalú szolgáltatásokat, amelyek korábban csak a nagybefektetők számára voltak elérhetők.

 

Szeretnénk megjutalmazni azért, mert végigolvasta rövid tájékoztatóinkat, ezáltal bekerült abba a szűk, 4%-os befektetői körbe, aki tenni is hajlandó a sikeres befektetéséért.

 

Gratulálunk!

 

A fenn említett szolgáltatásainkat akár 100% adómentességgel használhatja ki, amely összeg így automatikusan befektetését gyarapítja.

A Tartós befektetési számla idei gyűjtőévének vége december 31.-én van, ezáltal a következő évet már adómentesen és magas szolgáltatási színvonal mellett indíthatja el!