Ha egy Bank lehetőséget biztosítana Önnek arra, hogy 10.000 EUR/USD értékű befektetése elérhessen évente átlagosan 500 EUR/USD profitot, amihez további 75 EUR/USD jóváírást biztosít…

 

…akkor élne az egyedülálló lehetőséggel?

 

 

Hogyan lehetséges mindez?

 

Az Osztrák TBSZ számlán keresztül.

 

Amennyiben fontosnak tartja, hogy a hazainál sokkal biztonságosabb és átláthatóbb befektetési környezetben kamatoztassa megtakarítását, otthonról, ráadásul magyar nyelven, akkor Ausztria megfelelő környezetet nyújt az Ön számára.

 

Az egyik legjobb hír, hogy az Osztrák privát banki szolgáltatáshoz nem kell többszázezerrel rendelkezni, hiszenmár 10.000 EUR/USD összeggel ki tudja használni ezt. Ennek megismeréséhez nincs szüksége különösebb szakmai tapasztalatra, vagy közgazdász végzettségre, hiszen a privát banki szolgáltatás lényegi eleme a személyre szabott portfólió és az utógondozás mellett, hogy átláthatóan mutassuk be ezt a zárt világot.

 

Lényeges elem, hogy a „legnépszerűbb” befektetési szolgáltatásokhoz képest magasabb profitot tudjunk elérni, amihez több mint 82.000 értékpapír és 92.000 befektetési alap áll a rendelkezésünkhöz. A globális értékpapír kínálat jelentős különbséget képes biztosítani a Magyarországon megszokott eszközükhöz képest, így adva lehetőséget a magasabb profit elérésére is.

 

Mindezt most már kamat-, árfolyamnyereség és osztalékadó mentesen, vagy kedvezményes adófizetés mellett teheti a Tartós Befektetési számláján (TBSZ).

 

A fenn olvasható példából kiindulva, ha 10.000 EUR/USD befektetési összegre 5% éves profitot realizál, az már 5 év után375 EUR/USD –t jelent. Úgy gondolom, Ön biztosan el tudná költeni ezt a megmaradt összeget…

 

Az adókedvezményt már 3. év után, a teljes adómentességet már 5. év után élvezheti!

 

Fontos szempont, hogy ha az 5 év során bármikor váratlan kiadása keletkezik, befektetéséhez akkor is hozzáférhet, legfeljebb az adókedvezményről kell lemondania, az elért kamatokról és a törzstőkéről NEM!

 

Ahogyan arról beszámoltunk korábbi leveleinkben, a TBSZ számla elindításának határideje ebben az évben december 31.-én van!

Figyelembe véve a szűk határidőt és a lázas év végi készülődést, szeretnénk egy különleges ajándékkal is kedveskedni az Ön számára:

 

Amennyiben November 23. és December 8. között jelentkezik konzultációnkra (kevesebb, mint 36 óra az akció végéig), most 50% kedvezményt biztosítunk a TBSZ számlájának elindítási költségeiből.

 

Magyarországon a legtöbb befektetési lehetőség kizárólag korlátozott számban érhető el a lakosság számára, ami sajnos meg is látszik a befektetés teljesítményén.

 

Ezzel szemben Osztrák privát banki környezetünkön keresztül egyedi portfóliót biztosítunk Önnek, elvárásainak megfelelő hozammal, adómentesen, így kiemelkedő eredményt érhet el, magasabb biztonság mellett, ráadásul most 50%-os kedvezménnyel.