Skip to main content

Miért kötelező mindennapi nyugalma érdekében az öngondoskodás?

Hogyan válhat már napi 1000 forint megtakarításával milliomossá?

Miért elengedhetetlen, hogy leváltsa a klasszikus megtakarítási szolgáltatását?

Ezekre a kérdésekre mind-mind megtalálja a részletes válaszokat az előző leveleinkben ITT, ITT és ITT. Ma már az európai piac egyik leghatékonyabb megtakarítási programjáról, az osztrák megtakarítás részleteiről lesz szó, amely által végre az Ön igényei, pénzügyi lehetőségei és céljai lesznek a mérvadóak.

Annak érdekében, hogy megismerje, átlássa az osztrák megtakarítást a biztonsági elemektől, a vagyonkezelési stratégián át az eredményekig, szeretnénk bemutatni a teljes programot.

Már számos hírlevelünkben beszéltünk arról, hogy a privát banki szolgáltatás miben más a hagyományos „bankolásnál”. Az erről szóló cikket ITT olvashatja el.

A mostani levelünkben arra sem térnék ki, hogy Ausztria milyen biztonsági hátteret képes biztosítani az Ön pénzének hosszútávon. Ausztria mindig is pénzügyi központnak számított Európában és az ország közelségének köszönhetően viszonyítási alapként szolgál a magyarországi vezetők és pénzintézetek számára is. Az erről szóló cikket ITT olvashatja el.

Arról is volt már szó, hogy több olyan vagyonkezelés közül is választhat, ami pl.: egy magyar állampapírnak megfelelő kockázattal rendelkezik, viszont 2019.-ben nem volt olyan ezek között, ami 13% nyereségnél gyengébben teljesített volna, euróban.

Ez utóbbinak azért is nagy, sőt, egyre nagyobb a jelentősége, mert a múlt héten ismét negatív csúcsra ért a forint: 2020.01.27.-én már 338 felett is állt az eur/huf középárfolyama…  

bármelyik osztrák megtakarítás által értékálló devizában, euróban vagy dollárban fektet be.

Azok az ügyfeleink, akik 2019 januárjában indították el megtakarításukat, 4,9%-ot, akik dollárban, 8,5%-ot növekedett a pénzük értéke a hazai forintos befektetésekkel szemben.

Milyen előnye származik, ha az osztrák befektetése mellé rendszeresen megtakarít?

  • Egyrészt folyamatosan gyarapodik a megtakarítása az elért hozamokon / kamatokon / osztalékokon túl is, hiszen a vagyonkezelők a megtakarítási számlájára érkező pénzeket minden hónap közepén befektetik a legideálisabb értékpapírokba. Ráadásul a rendszeres megtakarítási számláját már havi 34000 forinttól (kb. 100 euró) képes tölteni. Egy év alatt csak ez az összeg 1200 euró plusz befektetési összeget jelent Önnek, ami kb. 408.000 forintnak megfelelő összeg.

Ismeri a mondást: Sok kicsi, sokra megy!

  • A bemutatott vagyonkezelések mindegyikében elsőosztályú világhírű cégek eredményeiből profitálhat, mint például: Johnson-Johnson, Apple, Starbucks, L’Oréal, McDonald’s. Ezek a cégek növekvő osztalékbevételt hoznak Önnek.

Egy példán keresztül szemléltetve: Tételezzük fel, hogy 1 millió forintot helyez el a Kopernikusz részvénykosárba, amely évi 5% profitot hoz, és a tervezett futamidő 10 év. A kamatos kamatnak köszönhetően a futamidő végére 1.628.894 forint lesz a profitja.

A kamatos-kamat csodájáról még többet ITT olvashat.

a kamatos kamat hatása által osztrák megtakarításai magasabb eredményt képes elérni

Ha viszont csupán 34000 forintot minden hónapban hozzátesz számlájához, 10 év múlva már 8.274.784 forintot fog profitálni. Nem megéri? Dehogynem!

Milyen egyéb bevétele származik Önnek az osztrák vagyonkezelésből?

Itt azonban még nem állunk meg, még mindig tudjuk fokozni! A Kopernikusz részvénykosárból származó osztalék már 2019-ben 1,9% plusz bevételt hozott ügyfeleinknek.

Amennyiben ezzel a tétellel kiegészítjük az előző képletünket 10 év múlva 9.988.459 forinttal lehet gazdagabb úgy, hogy csupán 1 millióval indult!

  • Az aktív vagyonkezelésnek létezik egy másik jótékony hatása is, amit úgy hívnak: cost average hatás, másnéven átlagár hatás. Ennek lényege, hogy a vagyonkezelők mindig azokat a részvényeket veszik meg, amelyek alulértékeltek, tehát várhatóan nagyobb növekedés várható a közeljövőben az árfolyamukban. A Cost average hatás teljes bemutatását ITT olvashatja el
  • Megtakarítási kosaraink közül bármelyiket kötelezettség mentesen tudja kihasználni. Ennek megfelelően megtakarításának egy részéhez vagy egészéhez bármikor hozzáférhet (100% likviditás).
  • Az osztrák megtakarítás rendszerességét szabadon szüneteltetheti, vagy növelheti is, így a megtakarítása szorosan alkalmazkodik életéhez, lehetőséget biztosítva, hogy anyagi segítséget nyújtson Önnekha valóban szükséges.

Ma Magyarországon sokan élnek tagadásban a pénzügyeik terén, nem szeretik leírva látni a kiadásaikat, 1-2 évnél tovább nem terveznek és csak reménykednek a későbbi boldogulásban, akár nyugdíjban.

Biztos vagyok benne, hogy Ön nem ebbe a csoportba tartozik, már csak azért sem mert éppen ezeket a sorokat olvassa, egy olyan megtakarítási lehetőségről, amely szakított a megszokott rendszerekkel és kötöttségekkel.

Miért etalon az osztrák megtakarítás?

A szigorú osztrák pénzügyi kultúra egyik fontos záloga, a professzionális szakmai háttér biztosítása minden ügyfelünk számára.

Az Ön részéről természetes elvárás, hogy a választott szolgáltató teljes körű segítséget és szakmai támogatást biztosítson. Ezáltal tudatosabb tervezést és minőségi előrelépést kölcsönözve rendszeres megtakarításának – Osztrák állami garanciákkal. Magyar nyelvű privát bankáraink, több 100 portfólió kialakítása után biztos képet tudnak adni az osztrák megtakarítás minden paraméteréről. 

Független és személyre szabott megoldásaink által végre többet hozhat ki pénzéből!

hozzon ki többet pénzéből osztrák megtakarításán keresztül.

Tudja már pontosan előre, hogy hány év múlva szeretne pénzt visszahívni osztrák megtakarításaiból?

Tapasztalataink azt mutatják: nem – azonban ez nem probléma! Az Ön saját nevén futó, Osztrák megtakarítási számlájával képes azonnal reagálni a váratlan kiadásokra és egyben a hosszú távú célokra koncentrálni, már havi 100 EUR összegtől (kb. 34000 HUF).

Felejtse el a 10-15-20 éves, fix futamidős szerződéseket, amelyek feltörése után csak brutális költségek árán férhet hozzá a saját pénzéhez. Ausztriában vezetett megtakarításaihoz bármikor hozzáférhet, kamatveszteségek és költségek levonása nélkül!

Abban is biztos vagyok, hogy ha valóban szeretne változást elérni az anyagiak terén, képes leadni az igényeiből, csökkentve költségeit, ezzel beindítva a megtakarítása felhalmozását.

Annak érdekében, hogy pontos képet kapjunk igényeiről, elvárásairól és az ezekhez illő megtakarítási megoldást mutathassuk be, jelentkezzen díj- és kötelezettség mentes konzultációnkra ITT.

 

Privát bankárunk 24 órán belül keresni fogja Önt telefonon.

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!