Biztosan Ön is ismeri azt a bizonyos AHA érzést, amikor egy jól irányzott információnak köszönhetően hirtelen javulást tud eredményezni életében. Ahogy az élet számos területén, úgy a pénzügyekben is megtalálhatóak ezek a nagyszerű trükkök és újdonságok, ezek közül is kiemelkedő a Tartós befektetési számlaamely által megspórolhatja befektetésének a hosszú évek során felhalmozott nyereségének adóját.

Megdöbbentő az a tény is, hogy 10 befektetőből 9 nem ismeri a teljes adómentesség lehetőségét és az államnál hagyja elért profitja egy részét, sőt, akik egyáltalán ismerik a TBSZ számlát, a többségük nem is használja ki.

Mennyi összegről is van szó?

 

Magyarországon az értékpapírokból származó nyereség után személyi jövedelemadót kell fizetnie, aminek mértéke 15%.

Ez azt jelenti, hogy 6%-os hozamnál 0,9% az adó. A tényleges bevétele így csak 5,1%.

Az adóban az a legrosszabb, hogy kötelező. Ennek megléte eddig azért nem lehetett annyira feltűnő az Ön számára, mert azt a számlavezető bank/brókercég automatikusan levonja a nyereségéből.

 

1 hét Thaiföldi nyaralás a tét

 

5 millió Forint összegű befektetésnél a fent említett adó 5 év alatt 249151 Ft. Ennyi pénzből kijön egy 1 hetes thaiföldi utazás, szállással, repülővel és reggelivel együtt.

Hosszabb idő alatt az adóra kifizetett pénz egyre csak fokozódik, míg végül milliós összeget is felemészthet.

 

Nézzük mindezt a számok nyelvén:

 

5 év alatt 6% nyereség esetén az adó mértéke: 249.151 Forint

10 év alatt 6% nyereség esetén az adó mértéke: 568.654 Forint

15 év alatt 6% nyereség esetén az adó mértéke: 978.376 Forint

20 év alatt 6% nyereség esetén az adó mértéke: 1.503.791 Forint

 

TBSZ (Tartós Befektetési Számla) egy olyan értékpapírszámla, amin a 3. megtakarítási év után csökkentett adóval (már csak 10% a kamatadó), 5. év után pedig adómentesen férhet hozzá a befektetéseinek hozamaihoz. Ennek a számlának több jeles tulajdonsága közül talán az egyik legjelentősebb, hogy a kihasználásával nem kell lemondania pénze hozzáférhetőségéről!

Befektetéséhez bármikor hozzáférhet, viszont a feljebb taglalt időszakokon túl kamatadó mentességgel ajándékozzák meg Önt. Előnyös üzlet!

 

Feltennénk egy egyszerű kérdést:

Ha extra költségek nélkül, bármikor hozzáférhet a megtakarításához, ami teljesen adómentessé válik már 5 év után, kihasználná?

 

Ha a válasza IGEN, akkor olvasson tovább.

 

Annak érdekében, hogy már 2017-től adómentessé tegyük befektetését egyre kevesebb idő áll a rendelkezésünkre. December 31.-én záródik az idei gyűjtőév, amely határidőn belül a rákövetkező 5 évre adómentessé tesszük az Ön befektetését is.

 

Figyelembe véve a szűk határidőt és a lázas év végi készülődést szeretnénk egy különleges ajándékkal is kedveskedni az Ön számára:

 

Amennyiben November 23. és December 8. között jelentkezik konzultációnkra, 50% kedvezményt biztosítunk a TBSZ számlájának elindításához.

 

Magyarországon a legtöbb befektetési lehetőség kizárólag korlátozott számban érhető el a lakosság számára, ami sajnos meg is látszik a befektetés teljesítményén. Ezzel szemben Osztrák privát banki környezetünkön keresztül egyedi portfóliót biztosítunk Önnek, elvárásainak megfelelő hozammal, adómentesen, így kiemelkedő eredményt érhet el, magasabb biztonság mellett, ráadásul most 50%-os kedvezménnyel.

Mire vár még?

 

Kattintson a levél láblécében található Vegye fel velünk a kapcsolatot! gombra és 24 órán belül tájékoztatjuk a részletekről!