KATTINTS A VIDEÓRA INDÍTÁSHOZ!


Einstein egyszer azt mondta, hogy A világ legnagyobb matematikai felfedezése a kamatos kamat. Aki érti, az kapja. Aki nem érti, az fizeti

A szakértelmet a mai világ példátlan módon jutalmazza, miközben a pénzügyi tájékozatlanság következményei is példátlanul súlyosak. Aki ma nem tanul meg bánni helyesen a pénzzel, az a jövőben fizeti meg kamatostul az árát.

Évtizedeket töltenek el az emberek, hogy összegyűjtsék értékes megtakarításukat. Keményen dolgoznak és folyamatosan képzik magukat, hogy jók legyenek abban, amivel pénzt keresnek. A pénz eredményes használatának megtanulására viszont már nem hajlandók időt áldozni.

Ez olyan, mint ha évekig gyűjtenél a gyerekkorod óta vágyott sportkocsira. Több száz modellt is megnézel, mielőtt kiválasztasz egyet. Gondosan felújítód, lefényezed, áthúzod még a kárpitot is, hogy új illata legyen. Amikor kész van, kirakod az udvarra és vársz. Egy évet, kettőt, ötöt, tízet. Közben nem vezeted, nem ápolod, nem tisztítod. Van, hogy évekig rá se nézel. Hát volt értelme ennyi időt szánni rá, hogy megszerezd?

A pénzügyi intelligenciának a hiánya társadalmi probléma, amit a saját bőrödön is érzel.

5-ből 4 befektető nem érzi gyanúsnak a 9% hozam ígéretét, sőt, sokan csak a 20% feletti hozamnál kezdenek el gyanakodni, miközben az amerikai tőzsdék elmúlt 90 éves nettó átlageredménye csupán 9,5% Más részről a legnépszerűbb bankbetét és állampapír befektetésektől milliók szenvednek el biztos veszteséget az inflációval szemben.

A sikeres és sikertelen befektetőt a tájékozottság választja el egymástól.

Őszinte leszek Veled, nem hiszek abban, hogy rá lehet venni az embereket arra, hogy elolvassanak pár ezer oldalnyi hasznos szakirodalmat mielőtt befektetnének. Pedig ha így tennének, teli lenne eredményes befektetőkkel az ország.

Ami viszont mindenkinél működik, az az apró, de rendszeres lépések.

Szánjál hetente 10 percet arra, hogy jobb befektetővé válj. Az InwestBlog youtube csatornájára minden héten feltöltünk egy rövid videót, ami közérthető formában segít megismerni a sikeres befektetés alapvető szabályait.

Nincs más dolgod, mint feliratkozni és megnézni a megjelenő ismereteket. Biztos lehetsz benne, hogy ha annyi időt szánsz hetente a pénzügyi ismereteid bővítésére, mint amennyit fogmosásra vagy körömlakkozásra, jobb döntéseket fogsz hozni és gazdagabb ember leszel.

Tarts velünk ezen az izgalmas úton, iratkozz fel a csatornára.

 

kép: pixabay.com