Az elmúlt hetekben számos megkeresés érkezett hozzánk az Osztrák adómentes befektetéssel kapcsolatban. Ez nem csoda, hiszen ki az, aki a jól megérdemelt nyereségének akár 1%-ról is lemondana (nemhogy 15%-ról!!!)???

Ezért mai levelünkben a legfontosabb kérdéseket és a rájuk adott rövid válaszokat osztjuk meg:

 

Miért jó Önnek a TBSZ számla?

A tartós befektetési számlára elhelyezett befektetéseit kamat-, árfolyamnyereség-, osztalékadó mentesen vagy kedvezményes adófizetés mellett gyarapíthatja, Ausztriában. Kizárólag természetes személyek élhetnek a lehetőséggel, akik magyarországi adóazonosító jellel rendelkeznek.

 

A TBSZ számlák futamideje 3 fázisra vannak felosztva:

a) Szerződéskötéstől számítva ugyanazon év december 31-ig tart a gyűjtőév, amikor a pénzbefizetések történhetnek.

b) A gyűjtőévet követő január 1-től kezdődik a 3 éves futamidő és ez egészen a 3. év utolsó naptári napjáig tart. Ebben az időszakban 15% a jövedelemadó, viszont a 3 éves futamidő utolsó napján már csak 10% az adó.

c) Az ezt követő év január 1-én kezdődik a plusz 2 éves lekötési időszak. A 3 és 2 éves időszak együttesen adja az 5 éves futamidőt, amely után 0% jövedelemadót kell fizetnünk az elért profit után.

 

Mit tudok a TBSZ számlán elhelyezni?

 

A linzi székhelyű Partner Bank független letétkezelő bankként a nemzetközi tőkepiacon elérhető termékek széles választékát kínálja. A hazai gyakorlattal szemben több mint 82.000 értékpapír ás 270 alapkezelő, közel 42.000 termékéből tudjuk kialakítani az Ön kockázat csökkentett, diverzifikált portfólióját. Ezáltal magasabb biztonság mellett tudunk, látványos eredményt elérni.

 

Milyen egyéb szolgáltatást biztosítunk mellé?

 

Privát banki szolgáltatásunk már 10.000 USD/EUR-tól elérhető az Ön számára, amely által Osztrák állami garanciát és betétbiztosítást érhet el magyar emberként. A befektetés 100%-ig átlátható és 100%-ban likvid, tehát bármikor rendelkezhet a befektetése felett, még a TBSZ számla összegén is. Ezen felül egyedi kondíciókat is nyújtunk befektetéséhez!

 

Hogyan használhatja ki?

 

Kattintson IDE és 24 órán belül felhívjuk a részletek miatt, hogy megválaszoljuk az Ön kérdéseit is!

 

Tud jobbat?

 

Figyelembe véve a rendkívül nagy érdeklődést az Osztrák TBSZ iránt szeretnénk egy extra bónusszal is kedveskedni:

 

Amennyiben 5 napon belül jelentkezik konzultációnkra és kihasználja szolgáltatásainkat MOST 50%-os kedvezményt biztosítunk minden értékpapír, befektetési alap megvásárlása esetén.

 

Magyarországon a legtöbb befektetési lehetőség kizárólag korlátozott számban érhető el a lakosság számára, ami sajnos meg is látszik a teljesítményen. Ezzel szemben Osztrák privát banki környezetünkön keresztül Ön kihasználhatja a globális tőkepiaci lehetőségeket, így kiemelkedő eredményt érhet el, magasabb biztonság mellett, ráadásul most 50%-os kedvezménnyel.

Akciónk során nemcsak a vételi díjat feleztük le, hanem az induló összeg mértékét is drasztikusan lecsökkentettük!

Mire vár még? Vegye fel a kapcsolatot velünk Most!