Több mint 13 éves szakmai tapasztalatunk által tudjuk, bármilyen befektetésről is legyen szó, a legfontosabb szempont: a Biztonság!

 

Amikor Ön befektetőként választás elé kerül, mindig tőkéjének védelme legyen a legfontosabb szempont, amit figyelembe vesz. Éppen ezért, szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy szorosan igazodva az Ön elvárásaihoz, értékálló és stabil befektetési megoldásokat tegyünk elérhetővé, a gazdaság változékonysága ellenére is.

 

Amennyiben Ön magyar bankkal kívánja kezeltetni befektetését, úgy nem tudunk együttműködni, hiszen működésünk hátterét Ausztria biztosítja.

 

Európa egyik legrégebbi bankrendszerét Ausztriában találjuk, amely az elmúlt évszázadok viharos változásai ellenére is meg tudta őrizni élvonalbeli szerepét. A kiszámítható törvényi szabályozása és a hagyományosan etikus bankrendszere miatt a világ minden részéről özönlenek ide a befektetni vágyók, köztük rengeteg honfi polgárunk is. Osztrák bankunk már közel 11.000 magyar ügyfelet kezel.

 

Az Ön számára milyen garanciákat biztosít banki hátterünk?

 

Befektetését a saját néven vezetett Osztrák szegregált számláján helyezheti el, amelyhez csak Ön férhet hozzá. Az európai irányelvek alapján számlájának betétbiztosítása ugyan 100.000 EURO-ig terjed, de valójában nyugodtan aludhat akkor is, ha ennél sokkal több pénzt tart Ausztriában.

 

Miért?

 

Az ország bankjainak nem 1, hanem 3 felügyeleti szervnek kell megfelelniük, akik negyedévente végzik szigorú tevékenységüket. Az Osztrák állam elvi kérdésnek tartja, hogy megőrizze a világon betöltött élvonalbeli szerepét, így mindent meg is tesz a betétesek pénzének a biztonságáért. E törekvésnek köszönhetően 1921 óta nem is történt bank csőd az országban. Ezt a tényt azért is fontos kiemelnünk, mert a bankcsőd veszélye és a számos visszaélés hatása miatt, a legtöbb hazai befektető rettegéssel gondol a pénze gyarapítására.

 

Hogyan kerülhetőek el a befektetési kudarcok?

 

Az InwestMentors tevékenységét az MNB-n kívül az Osztrák pénzügyi felügyelet, az FMA is szabályozza. Ez utóbbira helyezve a hangsúlyt, az Ön pénzügyi biztonságáról a MIFID2 szabályrendszere is gondoskodik, amely kimondja, hogy felmérést készítsünk tapasztalatairól, igényeiről, és kockázatvállalási hajlandóságáról, röviden optimalizáljuk a várakozásokat.

 

Ennek végeredményét formáljuk egy kockázat csökkentett, diverzifikált portfólióba. Az Ön személyre szabott portfóliójának egyik leglátványosabb előnye, hogy megtakarítását végre korlátlanul helyezheti el akár több száz eszközbe, a tőke méretének növelése nélkül.

 

Milyen gyakran szokta figyelemmel követni befektetése alakulását?

 

A befektetés teljes egésze saját web irodáján keresztül, 100%-ig elérhető magyar nyelven, a nap 24 órájában.

 

Képzelje el azt a nyugodt állapotot, amikor nem kell attól izgulnia, hogy az Ön szolgáltatója kerül a friss hírekbe. Teremtsen végre nyugodt jövőt befektetésének és biztos hátteret magának!