Ezt a cikket csak akkor olvassa tovább, ha úgy gondja, befektetése a jelenleginél nem tud nagyobb teljesítményt elérni!

Miért?

Mert a mai írásunk biztosan beindítja a fantáziáját!

Ha már meghozta, vagy csak most készül meghozni befektetési döntését, biztosak vagyunk benne, hogy felelős ember lévén elgondolkozik a kínálat láttán. Nem csoda, hiszen Magyarországon több mint 30 kereskedelmi bank, takarékszövetkezet és megannyi „pénzügyi” szolgáltató nyújt „jobbnál-jobb” befektetési terméket. Ezeken kívül népszerű alternatívának számítanak a Magyar állampapírok is…

Esetleg felmerült már Önben, hogy privát banki szolgáltatást használjon ki?

Sokan eddig a kérdésig el sem jutnak, holott ez a korábban zárt világ, a „nagyok játszótere”, már nemcsak 100 Millió forinttól érhető el. Évek óta kihasználható a kevesebb összeggel rendelkező befektetők számára is.

Miben más a privát banki szolgáltatás a klasszikus lakosságinál?

Mindenben!

A kezdeti félelem, bizonytalanság gyorsan eloszlik, ha exkluzív környezetben, engedéllyel és ellenőrizhető szakmai tapasztalattal rendelkező privát bankár fogadja Önt, az előre egyeztetett időpontban.

Itt magasabb biztonság mellett érheti el a globális tőkepiacot, korlátozások nélkül. Személyre szabott portfóliót és csökkentett költségeket kap, pont úgy, mint amikor nagybevásárlásra készül és felkeres egy hipermarketet. Ott mennyivel könnyebb a választás, mint a közértben?

Viszont Ön nagy valószínűséggel nem befektetési szakember. Ezt a privát bankár is tudja, akinek az egyik legfontosabb feladata, hogy a kockázatokról, piaci hatásokról, portfóliójáról mélységi tájékoztatást adjon, ami a hagyományos befektetésekhez képest jelentős védelmet és extra profitot jelent.

Az InwestMentors azzal hozott áttörést a hazai befektetési környezetbe, hogy a korábban csak egy extrém szűk rétegnek elérhető privát banki szolgáltatást, már néhány millió Ft-tól is elérhetővé tette az Ön számára. Ezen felül befektetési portfólióját Európa egyik legbiztonságosabb pénzügyi környezetében képes elhelyezni, osztrák állami garanciák mellett, egyedi kondíciókkal.

Véleményünk szerint ez a minimum elvárható szint, minden befektető számára!

Kattintson és megmutatjuk az Ön számára elérhető maximális lehetőségeket. 

Felveszem a kapcsolatot!