Ha egy Bank lehetőséget biztosítana Önnek arra, hogy 10.000 EUR/USD értékű befektetése minden évben elérhessen 500 EUR/USD profitot, amihez további 75 EUR/USD jóváírást biztosít…

…akkor élne az egyedülálló lehetőséggel?

Hogyan lehetséges mindez?

Az Osztrák TBSZ számlán keresztül.

 

Amennyiben fontosnak tartja, hogy a hazainál sokkal biztonságosabb és átláthatóbb befektetési környezetben kamatoztassa megtakarítását, otthonról, ráadásul magyar nyelven, akkor Ausztria megfelelő környezetet nyújt az Ön számára.

 

Az egyik legjobb hír, hogy az Osztrák privát banki szolgáltatáshoz nem kell több százezerrel rendelkezni, hiszen már 10.000 EUR/USD összeggel ki tudja használni azt. Ennek megismeréséhez nincs szüksége különösebb szakmai tapasztalatra, vagy közgazdász végzettségre, hiszen a privát banki szolgáltatás lényegi eleme a személyre szabott portfólió és az utógondozás mellett, hogy átláthatóan mutassuk be ezt a zárt világot.

 

Lényeges elem, hogy a „legnépszerűbb” befektetési szolgáltatásokhoz képest magasabb profitot tudjunk elérni, amihez több mint 82.000 értékpapír és 96.000 befektetési alap áll a rendelkezésünkhöz. A globális értékpapír kínálat jelentős különbséget képes biztosítani a Magyarországon megszokott eszközükhöz képest.

 

Mindezt most már kamat-, árfolyamnyereség és osztalékadó mentesen, vagy kedvezményes adófizetés mellett teheti a Tartós Befektetési számláján (TBSZ).

 

A fenn olvasható példából kiindulva, ha 10.000 EUR/USD befektetési összegre 5% éves profitot realizál, az már 5 év után 375 EUR/USD –t jelent. Úgy gondolom, Ön biztosan el tudná költeni ezt a megmaradt összeget…

 

Az adókedvezményt már 3. év után, a teljes adómentességet már 5. év után élvezheti!

 

Fontos szempont, hogy ha az 5 év során bármikor váratlan kiadása keletkezik, befektetéséhez akkor is hozzáférhet, legfeljebb az adókedvezményről kell lemondania, az elért kamatokról és a törzstőkéről NEM!