Előző cikkünk lehet, hogy csak megerősítette azt a tényt, hogy Ausztria minden szempontból biztonságosabb, átláthatóbb pénzügyi hátteret képes nyújtani pénzének. Azonban felmerülhetett Önben egy kérdés:

 

Hogyan tudok nagyobb hozamot elérni, ha Ausztriában még alacsonyabbak a kamatok?

 

A válaszunk roppant egyszerű: Mivel az alacsony alapkamat hatásait elsősorban a klasszikus banki befektetések (betét, pénzpiaci alap, kötvények) sínylik meg, a legtöbb értékpapír magasabb hozamot és kamatot tud elérni ezeknél.

Az osztrák Partner Bank vagyonkezelői nap, mint nap azon dolgoznak, hogy értékpapírokon keresztül profitmaximalizálást érjenek el, a globális piaci környezetben.

Amennyire misztikusnak hallatszik elsőre, olyan gyorsan fogja megérteni, mit is jelent ez.

 

Mutatom a részleteket!

 

1-2% éves profit az átlag befektető ingerküszöbét még nem éri el. 5% feletti hozamra már sokan felkapják a fejüket, hiszen ilyen eredményt a legtöbben nagyon rég láttak már. Ezt a hozamcélt tűzték ki vagyonkezelőink közel 10 éve, hogy stabil és tervezhető jövőt biztosítsanak ügyfeleink megtakarításainak, értékálló devizában (EUR).

Eredményes kapcsolatot építünk ügyfeleinkkel, amely az igények pontos megismerésén alapul.

Ezért a személyes konzultációnk során felmérjük az Ön:

kockázatvállalását
hozamelvárását
megtakarítása tervezett futamidejét
havi megtakarítási hajlandóságát

 

Ezt követően mutatjuk be vagyonkezelési választékunkat, amelyek közül most a kettő legnépszerűbbről lerántjuk a leplet.

Kopernikusz Részvénykosár

 

Neves piaci vállalatok részvényeiből tulajdonrészt biztosítunk Önnek. A kiegyensúlyozottabb eredmény érdekében számos ETF (tőzsdén kereskedett alap) található a vagyonkezelésben.

Kopernikusz Részvénykosarat úgy fejlesztették ki, hogy egyrészt alkalmas legyen az Ön hosszú távú megtakarítási céljainak eléréséhez, másrészt az azonnali pénzügyi gondok orvoslására is.

Széles megosztást képes elérni különböző üzletágakban, régiókban és devizák között. Sőt! A részvény tulajdonai általnövekvő osztalékbevételben részesül, így érvényesítve a kamatos kamat hatását.

A teljes vagyonkezelés 100%-ban átlátható. A hozam, a költségek, a bevételek és minden tranzakció magyar nyelven kerül kimutatásra. A vagyonkezelés már havi 100 eurótól (kb. 32500 HUF) elérhető.

 

Néhány részvény a vagyonkezelésből:

Caterpillar, 3M, McDonald’s, Nestlé, Henkel, Unilever, Walt Disney, Essilor

 

Amennyiben kíváncsi a Kopernikusz Részvénykosár teljesítményére, kattintson IDE!

 

Kopernikusz Indexkosár

 

A portfólió egészét részvény és kötvény ETF-ek képezik, így a vagyonkezelés ezek összteljesítményét mutatja. Az ETF portfólió által Ön a hagyományos befektetési alapokkal szemben előnyben részesül, mivel költséghatékonyabbak és döntően jobb eredményt érnek el.

Az Indexkosár célja, hogy a fontosabb piacok és régiók fejlődését egy kézből érhesse el. A teljes vagyonkezelés 100%-ban átlátható, magyar nyelven. A vagyonkezelés már havi 100 eurótól elérhető.

 

Néhány ETF a vagyonkezelésből:

DAX, Stoxx Europe Large 200, Nasdaq 100, S&P Emerging Markets, MSCI Europe Materials

 

Amennyiben kíváncsi a Kopernikusz Indexkosár teljesítményére, kattintson IDE!

 

Mindegyik vagyonkezelést az Osztrák felügyeleti rendszer szabályozza. Megtakarítását több szintű biztonsági rendszer védi, a teljes futamidő során, amit magyar szerződések is szavatolnak.

Cégünk privát banki szolgáltatásán keresztül Ön is részesülhet az Osztrák vagyonkezelők sikeres munkájából. Az ajánlott futamidő legalább 5 év, mivel mindkét vagyonkezelés növelt kockázatvállalással vehető igénybe. Azonban minél hosszabb futamidőben gondolkodik, annál kisebb a megtakarítás kockázata.

 

Elég fegyelmezettnek érzi magát ahhoz, hogy rendszeresen megtakarítson bevételeiből?