Tudja, egyre többször halljuk azt az ügyfeleinktől, hogy miért nem találtak ránk már korábban, így mennyi időt és pénzt spóroltunk volna meg nekik az alacsony színvonalú megtakarítások kihagyásával.  

Erre csak azt tudjuk mondani: Ezen már ne búslakodjon, Ausztriában már új irányt vettek megtakarításai, koncentráljon a tervezésre, céljaira.

Képzelje inkább el, hogy …

… elhatározza, minden hónapban megtakarít egy bizonyos összeget, így később nem kell majd mástól/banktól kölcsönkérnie, visszaadnia életminőségéből.  

… a megtakarításai az Ön saját nevén vezetett, Osztrák számláján futnak.

… ahol professzionális vagyonkezelők nap, mint nap azon dolgoznak, hogy Ön a piaci viszonyokhoz mérten a lehető legnagyobb eredményt érje el.

Természetesen az Osztrák Partner Bank szakemberei se jófejségből tesznek meg ezért mindent, hanem mert komoly verseny van a nyugat európai megtakarítási szolgáltatások között. ÉÉÉs hogyan lehet egy versenyt megnyerni? Átlag feletti munkával!

 

Ennek köszönhetően napjainkra már 8 vagyonkezelésünkből 5 évek óta Európa vezető megtakarítási programjai között szerepel!

 

A lényeg a következő: biztos vagyok benne, hogy Ön is utálja azokat a pénzügyi termékeket, amelyek átláthatatlanok.

Megértem!

Amikor Linzben, a Partner Bank székhelyén elkezdték összerakni a legújabb vagyonkezelt kosarakat, szakítottak az eddigi hagyománnyal, kötöttségekkel és költségszerkezettel.

Megalkotva ezzel a megtakarítási programok új generációját, amelyek leegyszerűsítve és átlátható rendszerben érhetőek el az Ön számára is, magyar nyelven. Tehát a lényeg:

Kopernikusz Részvénykosár:

16, egymástól független iparági vezető cég (Nestlé, Unilever, SAP, Walt-Disney) + 6 ETF (tőzsdén kereskedett alap) található jelenleg a vagyonkezelésben. A cégek növekvő osztalékbevételt biztosítanak Önnek, eltérő devizában.Eredmények ITT!

Kopernikusz Indexkosár:

24 ETF (tőzsdén kereskedett alap) felhasználásával a vagyonkezelők lefedik a vezető kötvény-, részvény-, ingatlan- és nyersanyagpiacokat (DAX, S&P 500, MSCI Europe Materials, US Real Estate) csökkentett költségszerkezet mellett. Eredmények ITT!

Egészségügyi Részvénykosár (HealthCare):

15 kutatás, fejlesztéssel és gyógyszergyártással foglalkozó cég (Abbott Laboratories, Pfizer, Johnson & Johnson) + 3 ETF található jelenleg a vagyonkezelésben. A cégek növekvő osztalékbevételt biztosítanak Önnek, eltérő devizában.Eredmények ITT!

Telemédia Részvénykosár:

13 iparági vezető cég (Amazon, Apple, Alibaba, Facebook, Microsoft), többek között telekommunikáció, információtechnológia, média hálózatokat lefedve + 5ETF alappal kiegészítve érheti el napjaink technológiai robbanását.Eredmények ITT!

E-Mobility Részvénykosár:

12 cég, amelyek az elektromos autózás fejlődéséért dolgoznak (Tesla, Geely, BYD, Nvidia) + 4ETF alapot használunk a kiegyensúlyozottabb eredmények elérése érdekében. A vagyonkezelés egyesíti az akkumulátor, hardver és szoftverfejlesztéseket is.

Ezen kívül minden megtakarítási programunk:

már havi 100 eurótól (kb. 32000 HUF) elérhető.  
a hagyományos szolgáltatásokhoz képest lefeleztük a költségeket
a vagyonkezelések között szabadon, költségmentesen tud váltani
növekvő passzív bevételt érhet el osztalékokon keresztül
rugalmasan növelhető, szüneteltethető a megtakarítás, ennek nincs díjvonzata
saját részvénytulajdon elsőosztályú világhírű márkákban
rövid távon hozzáférhető vagyon
Cost-Average effektussal egyenletesebbé válik a számlája eredménye
Ismerjük az érzést. Egyszerre lehet, hogy ez most sok is volt, nehéz választani.

Éppen ezért mondjuk, hogy privát banki szolgáltatásunkon keresztül 60 perc alatt elvárásaihoz, kockázatvállalásához és pénzügyi céljaihoz illő Osztrák megtakarítást illesztünk. Van kérdése? Tegye fel!