Biztosan már Ön is eljátszott azzal a gondolattal, hogy – ha egyszer sok pénzem lesz-, akkor ezt és ezt fogom tenni.

 

Álmodozni jó, de kifejezetten akkor javasolt, ha teszünk is ennek elérése érdekében.

 

Ahogy tapasztalta, mi sem lottónyereményt, örök pénzügyi bőséget vagy a meggazdagodás szent Grálját osztogatjuk, hanem olyan eszközöket mutatunk, amelyekkel a jelenlegi bevételeinek egy részét eredményesebben tudja gyarapítani.

 

Az eredmények sok mindenben mérhetőek egy megtakarítási programnál is. Véleményünk szerint a legfontosabb szempontok minden esetben a biztonság és a garanciák. Csak ezeket követi a hozam, a költségek, a likviditás, a rendszeres szakmai segítség, az új eszközök biztosítása, stb.

 

Azzal is tisztában vagyunk, hogy amennyi információt eddig Önnek adtunk, nehéz magabiztosan döntenie. Kicsit olyan ez, mint amikor az először ült be a volán mögé, vagy kezébe vett egy okos telefont.

Ezért hadd nyugtassam meg:

Személyes konzultációink során legalább 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kolléga méri fel igényeit, céljait és ad személyre szabott tanácsadást, amely során garantáltan minden kérdésére választ fog kapni.
Erre Budapesten belül központi irodánkban, cégünk székhelyén, az Andrássy út 100.-ban kerülhet sor, de igény szerint személyesen is felkeressük, az Ön által megjelölt helyen, az egész ország területén. Nálunk garantáltan nem kell sorszámot húznia és hosszasan várakoznia. A megbeszélt helyen és időben találkozni fogunk!
A bemutatott vagyonkezelési eszközök között nem lehet mellé nyúlni, mindegyik a maga kategóriájában a legjobbak között van Európában.

 

2 hete így fogalmazott egyik új ügyfelünk:

„Örömmel vettem igénybe a banki szolgáltatásukat, mert több, mint fél évszázados életem során ennyi figyelmet, útbaigazítást, tájékoztatást egyetlen magyarországi banktól sem kaptam, mint Önöktől.”

(F. Jenő 52 éves biztonságtechnikai szakember)

 

ÉÉÉÉÉs mostani levelünkre tartogattuk a legnagyobb durranásunkat!!!

 

Ez az első alkalom, hogy a nagy nyilvánosság előtt bemutathatjuk az osztrák Partner Bank AG. legújabb vagyonkezelését, az E-mobility részvénykosárt!

 

Az elektro-mobilitás egy szerteágazó, ígéretes iparág, amely a növekvő közlekedési igények teljesítését a fenntarthatóság jegyében kívánja megvalósítani. Vagyonkezelt részvénykosarunk által Ön az e-mobilitás teljes értékláncát össze tudja fogni az autógyártóktól, a szoftver- és hardvergyártókon át, az intelligens akkumulátor rendszerekig.

 

Jelenleg ez az egyetlen ilyen típusú vagyonkezelés a globális piacon!

 

A vagyonkezelésen keresztül egy kézből érheti el a legdinamikusabban fejlődő iparágat. Ezek a részvények adják a portfólió központját, amely cégek sikereiből Ön növekvő osztalék formájában is részesül. Ezt egészítik ki ETF alapok, szatellitként körbe véve a centrumot.

 

Néhány részvény a vagyonkezelésből:

Alphabet, BYD, GEELY, Intel, Nvidia, Tesla, Volkswagen, Nasdaq 100 ETF

 

Az E-mobility portfóliót Magyarországon kizárólag cégünkön keresztül, az InwestMentors Hungaryn keresztül éri el!

 

Eddig összesen 5 megtakarítási kosarat mutatunk be Önnek.

 

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni személyre szabott szolgáltatásainkról és a vagyonkezeléseinkről, akkor most szeretnénk adni egy különleges ajándékot is:

 

2018. szeptember 17. és szeptember 30. 23:59 óra között jelentkezik konzultációnkra (MÁR CSAK EZEN A HÉTEN!), akkor 50%kedvezménnyel érheti el az összes vagyonkezelésünket. (Az így megspórolt összeg automatikusan a megtakarítását gyarapítja!)

Hogyan tud jelentkezni szeptemberi akciónkra?

Nincs más dolga, mint IDE kattintani.

Konzultációnk ingyenes és kötelezettségmentes. 1 óra alatt garantáltan el tudja dönteni, hogy ezzel a megtakarítási szolgáltatással szeretné elérni pénzügyi céljait, vagy sem.

Tudjuk, mit érez. Egy részről hiányt, a gyér hazai lehetőségek miatt, de tudja, hogy váltania kell. Másrészről viszont Önnek még mindig ismeretlen a fenn taglalt szolgáltatás. Ön döntse el, melyik érzésének enged. További részletes tájékoztatót a konzultációnkról az alábbi linkre kattintva érhet el:http://bit.ly/2QTbOUn

 

Akciónk kihasználásához csupán elég egy jelentkezés Öntől, amit megtehet a fenti linkeken, vagy egy válasz e-mailen keresztül is.

 

Várjuk jelentkezését!