Egyre inkább halványulni látszik Donald Trump forradalmai tervei és amellett, hogy az elnök körüli botrányok egyre jobban dagadnak, a napirendi pontokról kezdenek lekerülni a legfontosabb gazdaságélénkítő csomagok. Ezek a bizonytalansági tényezők riadókészültségbe helyezték az elnök ellenségeit és egyes társadalmi csoportokat is. A kongresszus segítsége is elengedhetetlen, ha az új elnök valóban meg akarja valósítani reformjait.

 

Az elmúlt hónapok részvényárainak meredek emelkedései azonban abszolút megalapozottak voltak az Amerikai gazdasági számok tükrében, így a Trump által hangoztatott kampányszlogen, a „Make America great again” valóban beteljesülni látszik, nagy valószínűséggel, nélküle. Még mindig jelentős erő van a piacokban, így az esetleges bizalomvesztés következtében bekövetkezett piaci korrekció se szegje befektetési kedvünket.

 

Az Egyesült Államokban tapasztalt felívelés és önfeledt jókedv az elmúlt hónapokban magával húzta az európai és ázsiai piacokat is, így egyre inkább megalapozottabbnak tűnik a 2017-re prognosztizált globális gazdasági fellendülés.

 

Hogyan tudjuk kezelni az esetleges piaci ingadozásokat?

 

Soha se hagyjuk figyelmen kívül a sikeres befektetés alapelveit!

 

A portfóliók legfontosabb minőségi kritériumai mindig a TOP értékpapírok maradnak,

az Ön befektetésének legjobb védelmét mindig a diverzifikáció jelenti,

a rövid távú spekulációval szemben a hosszú távú befektetés kimutathatóan növeli a siker esélyeit, továbbá

a befektetés élethosszáig tartó szakmai támogatás, mentorálás.

 

A megfelelő értékpapír portfólió kiválasztásához elengedhetetlen a széles, globális választék. Ebben segít Önnek az InwestMentors értékpapír kínálata, amely papírokon keresztül kihasználhatja a vezető gazdasági szereplők részvényeit és kötvényeit. Egészen pontosan:

 

Több mint 90000 egyedi értékpapír és

270 alapkezelő, közel 18000 befektetési alapja jelent.

 

Ezeket a lehetőségeket most Május 10.-31. között az InwestMentors 50%-os árengedménnyel teszi elérhetővé. Az akciónk által a kedvezmény mértéke automatikusan tovább növeli az Ön profitját!

 

Hogyan vehet részt az akcióban?

 

Az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel!

http://premium.inwestmentors.hu/wp/allitsa-meg-penze-elertektelenedeset

A májusi akciónk során nemcsak a vételi díjat feleztük le, hanem az induló összeg mértékét is drasztikusan lecsökkentettük, amely által kihasználhatja Osztrák banki hátterű értékpapír szolgáltatásunkat. Remek váltási lehetőséget biztosít az erősödő forintunk is az USD/HUF és EUR/HUF pároknál, így olcsóbban vehet erős devizákat.

 

Állítsa meg pénze elértéktelenedését és kattintson az alábbi linkre:

 

http://premium.inwestmentors.hu/wp/allitsa-meg-penze-elertektelenedeset