A Donald Trump elnöksége körüli bizonytalanságot (ahogy hasonló esetekben lenni szokott) a piacok stagnálással, illetve korrekcióval „honorálják”. Ezzel lehet, hogy elérkeztünk a Trump rallynak is elnevezetett eufórikus piaci időszak végéhez?

 

Ezt még nem jelenthetjük ki. Az viszont biztos, hogy a választások óta eltelt időszak legsúlyosabb botránya robbant ki a regnáló amerikai elnök körül!

 

Pontosan mi is történt:

– Trump eltávolította hivatalából James Comey FBI igazgatót, aki az elnök orosz kapcsolatait, segítőit kezdte felkutatni és úgy látszik, forró nyomon volt…

– Comey-nak nagy valószínűséggel nem csak emiatt, hanem Michael Flynn volt nemzetbiztonsági tanácsadó elleni vizsgálat miatt is távoznia kellett, akit azzal vádolnak, hogy a Török kormánynak lobbizott.

 

– Az események tükrében elképzelhető, hogy az Egyesült Államok történelmében 3. alkalommal elindíthatják az impeachment eljárást, amely során a kongresszus felelősségre vonhatja a hivatali idő alatt, vagy az előtt elkövetett bűncselekményért a miniszterelnököt.

 

HA elindul egy piaci korrekció és a portfóliónk részvény kitettsége csökkenő értéket mutat, akkor sem kell megijedni egy kellőképpen kockázat csökkentett (diverzifikált) portfólió esetén, hiszen ilyen esetben előtérbe kerülnek a kötvények és a kötvény alapok.

 

Bármelyik nagy cég is jutna az eszébe, nagy valószínűséggel (a részvényeken kívül) kötvényeket is bocsájtott ki, amely sok esetben egy korábbi, magasabb kamatozású időszakban történtek. Ha jelentős (50-60-70%) mértékben fektetünk be kötvényekbe, ilyen módon, a jelenleginél magasabb biztonságot és kamatokat érhetünk el, többféle devizában.

 

Ezen felül Május 10.-31. között az InwestMentors minimum 5000 EUR/USD befektetés esetén 50%-os kedvezményt biztosít minden értékpapír, befektetési alap megvásárlása esetén. Az akciónk által a kedvezmény mértéke automatikusan tovább növeli az Ön profitját!

 

Hogyan vehet részt az akcióban?

 

Az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül kapcsolatba lépünk Önnel!

 

 

http://premium.inwestmentors.hu/wp/allitsa-meg-penze-elertektelenedeset/

 

májusi akciónk során nemcsak a vételi díjat feleztük le, hanem az induló összeg mértékét is drasztikusan lecsökkentettük, amely által kihasználhatja Osztrák banki hátterű értékpapír szolgáltatásunkat. Remek váltási lehetőséget biztosít az erősödő forintunk is az USD/HUF és EUR/HUF pároknál, így olcsóbban vehet erős devizákat.

 

Állítsa meg pénze elértéktelenedését és kattintson az alábbi linkre:

 

http://premium.inwestmentors.hu/wp/allitsa-meg-penze-elertektelenedeset/

 

Figyelem, már csak 10 napja van arra, hogy részletes tájékoztatót kérjen az akciónkban szereplő 37000 vállalati kötvényről! Miért habozna még tovább?