Ha Ön a múlt heti levelünk üzenetén eltöprengett, és pozitív megerősítést kapott egy hatékonyabb befektetés összeállításához, akkor a mai levelünk fogja megmutatni az ajtót egy új világ felé.

Nem vicc, megoldást adunk arra, hogy mind a 8 befektetési alapszabályt együttesen használja ki.

Viszont mindenekelőtt tisztáznia kell magában, hogy:

legalább 1 órát képes a befektetéseire szánni,
valódi változást szeretne elérni a következő években.

Amennyibe Ön elégedett a jelenlegi kereskedelmi bankokban elérhető szolgáltatási színvonallal, akkor ez a levél nem Önnek fog szólni.

 

Az elmúlt években számtalanszor tapasztaltuk, hogy sok befektető megváltásra vágyik, amivel egy csapásra a 0 körüli kamatok visszaváltoznak 5-10%-ra. Mindenkit fel szoktunk világosítani: ez jó ideig biztosan nem fog bekövetkezni.

Azonban ekkora hozamot mégis el lehetett érni a közelmúltban is!

 

Ha kételkedik, akkor jusson eszébe, hogy az elmúlt 8 évben arészvénypiacok 100-120%-ot emelkedtek, sőt, még akötvények is 40% feletti teljesítményt produkáltak. Ezeket az eredményeket tükrözik régi ügyfeleink számlái is.

Tehát a kulcs a 0% és az 5-10%-os teljesítmény között: a privát banki szolgáltatás.

 

Mi a különbség egy banki/biztosítói és az InwestMentors privát banki szolgáltatása között?

 

Ha nem rendelkezik 80-90-100 millió forinttal, a különbség a következő:

 

Magyarországon közel 50 kereskedelmi banknak és közel 200 biztosítónak van működési engedélye. (A fele is sok lenne…) Az elmúlt évek során már biztosan kihasznált akár 4-5 különböző szolgáltatót is, így pontosan tudja, hogy a kezein lévő újak száma is elég a választható termékek összeszámolásához. Ez a helyzet kicsit hasonló ahhoz, mint amikor elvárásaival felszerelkezve bemegy egy ruhaboltba és kizárólag konfekciós darabokat talál, azt sem feltétlen a megfelelő méretben, stílusban. Amikor autót, ruhát, utazást vásárol, elvárja a széleskörű választékot és a személyre szabott szolgáltatást.

 

Akkor a megtakarított pénze fialtatásánál miért elégedne meg a sztenderd termékekkel?  

 

Megdöbbentő, hogy 2017 végén a hazai lakosság több mint6599 milliárd forintot tartott bankbetétben. Sőt! Ennek mértéke minden ismert körülmény ellenére folyamatosan emelkedik. Nem elképesztő? Így már érthető, hogy a 2% körüli állampapír népszerűsége minden korábbi rekordot felülmúl, holott ez a „profit” még az inflációra sem elég.

 

Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy a piaci változásokkal és a befektetői elvárásokkal harmonizáló portfólió összeállításához a nemzetközi értékpapír piacra van szükség. Hozzáteszem, ez által nem csak nagyobb hozamot, de nagyobb biztonságot is adhat megtakarításainak!

 

Hiszen nemzetközi szinten több, mint

– 120.000 kötvény (pl.: 7,625% Magyar államkötvény!),

– 50.000 részvény,

– 270 befektetési alapkezelő, kb. 100.000 befektetési alap

adja az elvárásaihoz illő, személyre szabott portfólióját, amit a legszigorúbb nemzetközi befektetési szabályok védenek. Ne riadjon vissza a nagy számok látványától, inkább nézze meg legújabb videónkat, ami után rögtön átláthatóvá válik a privát banki szolgáltatás is!  

 

Tudom, most mire gondol! – Persze, ez mind szép és jó, de ide biztos csak a milliomosok, milliárdosok tudnak csak befektetni. Ez normális esetben igaz is lenne, mert a kereskedelmi bankok a legfelső polcra rakták a privát banki szolgáltatást, amit csak kevesen érnek el. Azonban napjainkban már SOKKAL kevesebb összeggel is ki tudja használni szolgáltatásainkat!A befektetés nem az egy éjszakás kalandok esete. Éppen ezért privát bankáraink segítenek kiaknázni a privát banki szolgáltatás lehetőségeit, több órás konzultáció keretein belül.

 

Nem tudja milyen kérdéseket tegyen fel privát bankárának?Semmi baj! Ismerje meg az összes fontos kérdést, amivel felkészülhet!