Nagyon különleges pillanathoz érkeztünk!

Elhatároztuk, hogy túllépjük a hatáskörünket 30 érdeklődő kedvéért, akik számára teljeskörű pénzügyi analízist és tanácsadást nyújtunk. Ehhez ráadásul külső szakértőket is bevontunk.

Miről van szó pontosan?

Nap, mint nap találkozunk azzal a helyzettel, hogy nemcsak a befektetések/megtakarítások területén hiányosak ügyfeleink ismeretei, hanem a legtöbben teljesen tanácstalanok az egyéb pénzügyi szolgáltatások terén is.  

Ezért elhatároztuk, hogy összesen 30 jelentkező számára segítünk, hogy 2019-ben megismerjék a hazai piac valódi lehetőségeit, pénzügyi eszközeit.

Jelentkezését követően bemutatjuk Önnek, hogy:  

16 vezető hitelintézet közül hol tud a legkedvezőbb kondíciókkal pénzt felvenni (ha akar!), vagy a jelenlegit lecserélni egy kedvezőbbre.
milyen állami támogatásokra jogosult, amelyekkel akár milliókat kaphat.
hol érdemes a bankszámláját vezetnie, ahol a fenntartási költségek garantáltan a jelenlegi számlájának a töredékei.
milyen egyösszegű befektetési lehetőségeket érhet el (kötvények, részvények, befektetési alapok, TBSZ) a hazai és a nemzetközi szolgáltatókon keresztül.
megtakarított pénzeit hol tudja a legmagasabb kamatok mellett, alegalacsonyabb költségekkel, akár állami támogatással is igénybe venni.
a jelenlegi biztosításait, hogyan tudja sokkal olcsóbban és igényeire szabottan kihasználni.

Mind a 30 jelentkező számára 2-2 óra áll a rendelkezésre!

Ennek a teljeskörű szolgáltatásnak az ára, ilyen szakmai referensekkel minimum40.000 forint lenne.

Azonban, ha ma, január 24.-e és január 31.-e (összesen 1 hét!!!) között jelentkezik a konzultációra, ezt az összeget teljesen elengedjük Önnek!Jelentkezzen ITT!

Nem fogok Önnek a pénzügyei fontosságáról papolni, mert tudja, hogy milyen fontosak.

Nem fogom azt részletezni, hogy miért egyedülálló, ha egy-egy szakterület veteránja, 10-15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött ad Önnek aktuális és független tanácsot.

Gondoljon bele, ha a jelenlegi pénzügyi eszközeivel 20%-kal többet keresne, és20%-kal fizetne kevesebbet, mennyivel több pénz maradna Önnél?!?!

Természetesen garanciát vállalunk arra, hogy az összehasonlítás folyamán mindig a legjobb lehetőséget mutassuk be Önnek! Ha a jelenlegi eszközei a legjobbak, szakmai visszajelzést kap erről!Jelentkezzen most, hogy Ön is benne legyen a 30 főben!