Skip to main content

Korábbi cikkeinkből kiderült, hogy Ausztria hogyan képes az Ön számára is nagyobb biztonságot és szolgáltatási színvonalat biztosítani. Ezekre az alapokra épült 2 osztrák megtakarítás, amelyek által az általános lehetőségek eredményeit meghaladva tudja kamatoztatni pénzét, értékálló devizában (EUR, USD, CHF). Adódik azonban a kérdés:

Hogyan tudok nagyobb hozamot elérni, ha Ausztriában még alacsonyabbak a kamatok?

A válaszunk roppant egyszerű: Mivel az alacsony alapkamat hatásait elsősorban a klasszikus banki befektetések (betét, pénzpiaci alap, kötvények) sínylik meg, a legtöbb részvény alapú osztrák megtakarítás magasabb hozamot és kamatot tud biztosítani az Ön számára.

Az osztrák Partner Bank vagyonkezelői nap, mint nap azon dolgoznak, hogy értékpapírokon keresztül profitmaximalizálást érjenek el, a globális tőkepiacon.

Amennyire misztikusnak hallatszik elsőre, olyan gyorsan fogja megérteni, mit is jelent ez.

a megtakarítás aktív vagyonkezelésen alapul, amely által Ön elérheti a globális értékpapírpiacot

Íme a részletek! 

1-2%-os éves profit az átlag befektető ingerküszöbét még nem éri el, még akkor sem, ha devizában érik el.

5% feletti hozamra már sokan felkapják a fejüket, hiszen ilyen eredményt a legtöbben nagyon régen nem láttak már. Ezt a hozamcélt tűzték ki  az osztrák megtakarítások vagyonkezelői több mint 10 éve, hogy stabil és tervezhető jövőt biztosítsanak ügyfeleinknek.

Természetesen minden befektetésnél figyelembe kell venni a javasolt futamidőt, ami a jelenlegi vagyonkezeléseknél jelen esetben 10 év, és a kockázatuk növelt, tehát az Ausztriában kockázati skála közepén helyezkednek el.

Annak érdekében, hogy pontos képet kapjunk az Ön igényeiről és elvárásairól, az egyes megtakarítási lehetőség bemutatása előtt felmérjük a pontos igényeit. Megismerjük:

  • a kockázatvállalását
  • a hozamelvárását
  • a múltbéli tapasztalatait
  • a megtakarítása tervezett futamidejét
  • a havonta megtakarítani kívánt összeget
  • egyéb fontos, személyes információkat

Csak ezt követően mutatjuk be az osztrák vagyonkezelési lehetőségeket, amelyek közül most a kettő legnépszerűbbet be is mutatjuk Önnek.

KOPERNIKUSZ RÉSZVÉNYKOSÁR:

osztrák megtakarítási lehetőségek21, egymástól független iparágak vezető vállalatainak részvényeiből tulajdonrészt biztosítunk Önnek. Az aktuális összeállítást a képen láthatja.

+ 8 ETF (tőzsdén kereskedett alaptalálható jelenleg a vagyonkezelésben.

Kopernikusz Részvénykosarat úgy fejlesztették ki, hogy egyrészt alkalmas legyen az Ön hosszú távú megtakarítási céljainak eléréséhez, másrészt az azonnali pénzügyi gondok orvoslására is. A megtakarítási számlájáról bármikor visszahívhat rész vagy egész összeget!

Széles megosztást képes elérni különböző üzletágakban, régiókban és devizák között. Sőt! A részvény tulajdonai által növekvő osztalékbevételben részesül, így érvényesítve a kamatos kamat hatását.

A cégek növekvő osztalékbevételt biztosítanak Önnek, átlagosan 1,9%/év.

A vagyonkezelés eredménye 2012-es indulása óta 68%-ot ért el (2022.novemberig). Az indulás óta az árfolyama alakulását ITT láthatja.

A teljes vagyonkezelés 100%-ban átlátható. A hozam, a költségek, a bevételek és minden tranzakció magyar nyelven kerül kimutatásra. A vagyonkezelés 2500 eurótól indítható el és a megtakarítás már 100 eurótól (kb. 40000 HUF) folytatható.

KOPERNIKUSZ INDEXKOSÁR:

osztrák befektetések, megtakarítások A portfólió egészét 21 részvény és kötvény ETF (tőzsdén kereskedett alap) képezi, amely által az osztrák vagyonkezelők lefedik a globális, vezető kötvény-, részvény-, ingatlan- és nyersanyagpiacokat, mint például a:

  • DAX,
  • S&P 500,
  • MSCI Europe Materials,
  • US Real Estate,
  • iShares Global Healthcare,
  • SPDR Russell 2000 US Small Cap,
  • VanEck Gold Miners, stb.

Az ETF portfólió által Ön a hagyományos befektetési alapokkal szemben előnyben részesül, mivel költséghatékonyabbak és döntően jobb eredményt érnek el, köszönhetően a csökkentett költségszerkezetüknek.

Ez az osztrák megtakarítás is 100%-ig likvid, tehát bármikor hozzáférhet pénzéhez!

A vagyonkezelés eredménye 2012-es indulása óta 43%-ot ért el (2022.novemberig). Az indulás óta az árfolyama alakulását ITT láthatja.

A teljes vagyonkezelés 100%-ban átlátható. A hozam, a költségek, a bevételek és minden tranzakció magyar nyelven kerül kimutatásra. A vagyonkezelés 2500 eurótól indítható el és a megtakarítás már 100 eurótól (kb. 40000 HUF) folytatható.

Mindegyik vagyonkezelést az Osztrák felügyeleti rendszer szabályozza (3 felügyeleti szerv). Megtakarítását több szintű biztonsági rendszer védi, a teljes futamidő során, amit magyar nyelvű szerződések is szavatolnak.

Cégünk privát banki szolgáltatásán keresztül végre Ön is részesülhet az osztrák megtakarás előnyeiből.

Bármelyik vagyonkezelést is választana, az ajánlott futamidő legalább 10 év, de minimum 5 év. Minél hosszabb futamidőben gondolkodik, annál kisebb a megtakarítás kockázata. A befektetési nem sprint, hanem maraton, hosszútávfutás. A futamidő fontosságáról IDE kattintva olvashat többet. 

Elég fegyelmezettnek érzi magát ahhoz, hogy rendszeresen megtakarítson bevételeiből?

Ha igen, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT és konzultációnkon bemutatjuk, hogy igényeihez, elvárásaihoz milyen hátteret tud nyújtani Ausztria.

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!