Skip to main content

Úgy látszik, sokan most döbbennek rá, hogy valójában milyen megtakarítási lehetőségek léteznek a hazai piacon.

HA minél többet ismer ezek közül és tudja, melyik, milyen előnyöket és hátrányokat rejt magában, biztosabb döntést képes hozni. Ez által a rendszeresen félrerakott pénze magasabb eredménnyel dolgozhatmint eddig.

Ilyen egyszerű? Igen!

Megütötte a szemünket egy visszatérő kérdés, amely megválaszolásával Ön is még pontosabb képet kaphat:

 

Miben más az aktív vagyonkezelés és egy hagyományos banki megtakarítás vagy befektetési alap?

 

A vagyonkezelő legfontosabb feladata, hogy az Ön pénzét biztonságos és átlátható módon, az előre meghatározott stratégia mentén kezelje. Széles mozgásterük lehetővé teszi, hogy a pénz-és tőkepiaci változásokból fakadó előnyöket kötvényekkel, részvényekkel, befektetési alapokkal és ETF-ekkel is el tudják érni.

Így a rendszeres (havonta, negyedévente) megtakarított pénzét vagyonkezelőink mindig a legígéretesebb eszközökbe helyezik el, fenntartva ezzel a portfóliója növekedését.

A vagyonkezelési szolgáltatás különösen akkor előnyös Önnek, ha szakmai tapasztalattal nem rendelkezve, magasabb eredményt kíván elérni a piaci átlagnál, olcsóbban.  

A kereskedelmi bankok által forgalmazott pénzpiaci alapok és befektetési alapok mindig csak az adott eszközosztály (pl.: kötvények) piaci helyzetét tükrözik. Ezek rendszeres figyelése és módosítása legtöbb esetben Önre, megtakarítóra hárul…

Amennyiben eddig csak a hagyományos banki és biztosítási termékeket ismerte, bizonyára meglepődött, mikor azt mondtuk, már évek óta hazánkban is elérhető az osztrák állami és felügyeleti garanciákkal védett megtakarítási program.

Most szeretnénk bemutatni Önnek 2 exkluzív vagyonkezelést a Partner Bank gondozásában:

 

Healthcare Részvénykosár

 

A HEALTHCARE vagyonkezelt részvénykosár által képes kihasználni a demográfiai változásokból fakadó, széleskörű egészségügyi gondolkodás növekvő hatásait.

Megtakarításával egészségügyi, biotechnológiai és egészségápolási területeken tevékenykedő globális vállalatokat fedhet le. A részvénykosár kezelői folyamatosan keresik az aktuális egészségügyi trendeket, új iparágakat és szolgáltatásokat, hogy hosszú távon, magas eredményt tudjanak biztosítani.

A cégek részvényeinek megvásárlásával Ön egyben tulajdonossá is válik, amelyet növekvő osztalékbevétellel díjaznak. A magas stabilitás fenntartása érdekében ETF-ek (tőzsdén kereskedett alapok) is helyet kapnak a portfólióban.

A vagyonkezelés már havi 100 eurótól (kb. 32000 HUF) elérhető.

 

Néhány cég a részvénykosárból:

Abbot Laboratories, Coloplast, Fresenius Medical Care, Johnson & Johnson, Pfizer, Stryker

Amennyiben kíváncsi a Healthcare Részvénykosár teljesítményére, kattintson IDE!

 

Telemedia Részvénykosár

 

Ön is tapasztalja a telekommunikációs technológiák robbanását? Most profitálhat is belőle! A TELEMEDIA részvénykosár egy csokorba fogja az információs és telekommunikációs cégeket, mobilkommunikációs szolgáltatókat, média hálózatokat, szoftver és hardvergyártókat, valamint az internet szektor vezető vállalatait.

A megtakarítás növekvő osztalékbevételt biztosít.

Ez a vagyonkezelésünk is 100%-ban átlátható és havi 100 eurótól (kb. 32000 HUF) elérhető.

 

Néhány részvény a vagyonkezelésből:

Alibaba, Amazon, Apple, Facebook, Philips, Microsoft, Oracle, SAP, Global Telecom ETF

Amennyiben kíváncsi a Telemedia Részvénykosár teljesítményére, kattintson IDE!

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni személyre szabott megoldásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot.

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!