Ön szerint rendben van az, hogy ha több millió Forintot helyez el egy bankba, cserébe hosszas sorban állást, személytelen kiszolgálást és szakmai tudást nélkülöző tanácsadást kap?
Mi lenne, ha mindezt elfelejthetné?

Ezt a videót csak akkor nézze tovább, ha úgy gondja, befektetése a jelenleginél nem tud nagyobb teljesítményt elérni!

Miért?
Mert a mai videóm biztosan beindítja a fantáziáját!

Ha már meghozta, vagy csak most készül meghozni befektetési döntését, biztos vagyok benne, hogy felelős ember lévén elgondolkozik a kínálat láttán.
Nem csoda, hiszen Magyarországon több mint 30 kereskedelmi bank, takarékszövetkezet és megannyi „pénzügyi” szolgáltató nyújt „jobbnál-jobb” befektetési termékeket. Ezeken kívül népszerű alternatívának számítanak a Magyar állampapírok is…
Befektetési területen a legmagasabb színvonalú szolgáltatást a privát bankok nyújtanak. A privát bank vagy angolosan private banking a bankok nagy vagyonnal rendelkező ügyfelei számára nyújtott befektetési szolgáltatásait jelenti. A „privát” megnevezés az ügyfelekkel fenntartott személyesebb, közelebbi kapcsolatra utal, szemben a lakossági vagy prémium bankkal.
Szeretné Ön is a legmagasabb szintű banki szolgáltatást kihasználni?
Sokan eddig a kérdésig el sem jutnak, holott ez a korábban zárt világ, a „nagyok játszótere”, már nemcsak 100 Millió forinttól érhető el. Évek óta kihasználható a kevesebb összeggel rendelkező befektetők számára is.
De Miben is más a privát banki szolgáltatás a klasszikus lakosságinál?
Röviden: Mindenben!
Exkluzív környezetben, engedéllyel és ellenőrizhető szakmai tapasztalattal rendelkező privát bankár fogadja Önt, az előre egyeztetett időpontban.
Itt magasabb biztonság mellett érheti el a globális tőkepiacot, korlátozások nélkül.

Személyre szabott portfóliót és csökkentett költségeket kap, pont úgy, mint amikor nagybevásárlásra készül és felkeres egy hipermarketet. Ott mennyivel könnyebb a választás, mint egy közértben?
Viszont Ön nagy valószínűséggel nem befektetési szakember. Ezt a privát bankár is tudja, akinek az egyik legfontosabb feladata, hogy teljeskörű képet adjon a kockázatokról, piaci hatásokról, portfóliója aktuális állapotáról.
A tájékozottság és a széles lehetőségek kézzel fogható előnye a hagyományos befektetésekhez képest a jelentős védelem és extra profitot.
Az InwestMentors azzal hozott áttörést a hazai befektetési környezetbe, hogy a korábban csak egy extrém szűk rétegnek elérhető privát banki szolgáltatást, már néhány millió Ft-tól elérhetővé tette, az Ön számára is.
Ezen felül, befektetési portfólióját Európa egyik legbiztonságosabb pénzügyi környezetében tudja elhelyezni, osztrák állami garanciák mellett, egyedi kondíciókkal.
Véleményünk szerint ez a minimum elvárható szint, minden befektető számára!

Kíváncsi arra, hogy miben hozott áttörést az InwestMentors a hazai befektetési világban? Nézz meg bemutatkozó videónkat: