Fontos dolgot kell mondanunk, hogy el tudjon kerülni egy költséges hibát.

Mire ezt a videót látja, már az emailes postaládájában van a Dupla Profit Állampapírral könyv. Ahhoz, hogy biztosan eljusson Önhöz a tudás, amivel meg tudja emelni a kapott kamatokat mindenképp meg kell nyitnia a levelet.

Engedje meg, hogy 3 jó tanáccsal szolgáljunk, hogy biztosan ne maradjon le semmiről

1. A könyvet küldő levél feladója InwestMentors. Ha még nem ismer minket, ez lesz az a cím, ahonnan olyan formabontó és gyakorlati ötleteket fog kapni megtakarításai felerősítéséhez, amiket máshol még biztos nem hallott. 2017 márciusában 7.000 -en olvassák rendszeresen írásainkat úgy, hogy ez a szám fél év alatt megduplázódott.

2. Ha Ön gmailt használ, valószínű, hogy a „promóció” fülbe fog érkezni a könyv. A videót követően nyissa meg gmail fiókját és húzza át a levelet az elsődleges fülhöz, hogy biztosan szem előtt legyen. A biztonság kedvéért érdemes ellenőrizni a levélszemét (spam) mappát is. Ha nem találná ezután se forduljon hozzánk az info@inwestmentors.hu címen.

3. A Dupla Profit Állampapír mellé 6, milliókat érő befektetési tippet adunk ajándékba a következő napokban. Biztosak vagyunk benne, hogy ez is érdekelni fogja úgy ahogy az állampapírok ismeretlen világa.

Ahhoz, hogy eljusson Önhöz minden információ, természetesen szükséges megnyitnia a leveleket.

Ha jobban szereti az ehhez hasonló videós tartalmakat, biztosan örülni fog, hogy minden levélhez videót is csatolunk.

Végül engedje meg, hogy bemutatkozzunk. Horváth Attila és Tátrai Csaba az InwestMentors alapítói és vezető privát bankárai vagyunk.

Szeretné megtudni, hogy miben hoztunk áttörést a magyar befektetői világban?

Nézze meg bemutatkozó videónkat.

Szakmai blogunkon az eredményes befektetői gondolkodásról itt olvashat: www.inwestbog.hu