Miért kötelező mindennapi nyugalma érdekében az öngondoskodás?

Hogyan válhat már napi 1000 forint megtakarításával milliomossá?

Miért elengedhetetlen, hogy leváltsa a klasszikus megtakarítási szolgáltatását?

 

Ezekre a kérdésekre mind-mind megtalálja a részletes válaszokat az előző leveleinkben. Ma már az európai piac egyik leghatékonyabb megtakarítási programjáról lesz szó, amely által végre az Ön igényei, pénzügyi lehetőségei és céljai lesznek a mérvadóak.

Ausztria mindig is pénzügyi központnak számított Európában és az ország közelségének köszönhetően viszonyítási alapként szolgál a magyarországi vezetők és pénzintézetek számára is.

Miért etalon?

A szigorú Osztrák pénzügyi kultúra egyik fontos záloga, a professzionális szakmai háttér biztosítása minden ügyfelünk számára. Az Ön részéről természetes elvárás, hogy a választott szolgáltató teljes körű segítséget és szakmai támogatást biztosítson. Ezáltal tudatosabb tervezést és minőségi előrelépést kölcsönözve rendszeres megtakarításának – Osztrák állami garanciákkal. Magyar nyelvű privát bankáraink, több 100 portfólió kialakítása után biztos képet tudnak adni az Osztrák vagyonkezelés minden paraméteréről. Független és személyre szabott megoldásaink által végre többet hozhat ki pénzéből!

 

Tudja már pontosan előre, hogy hány év múlva lesz szüksége a megtakarításaiból?

 

Tapasztalataink azt mutatják: nem, azonban ez nem probléma! Az Ön saját nevén futó, Osztrák megtakarítási számlájával képes azonnal reagálni a váratlan kiadásokra és egyben a hosszú távú célokra koncentrálni, már havi 100 EUR összegtől (kb. 31000 HUF).

Felejtse el a 10-15-20 éves, fix futamidős szerződéseket, amelyek feltörése után csak brutális költségek árán férhet hozzá a saját pénzéhez. Ausztriában vezetett megtakarításaihoz bármikor hozzáférhet, kamatveszteségek és költségek levonása nélkül!

 

Vagyonkezelésünk a következő alapokon nyugszanak:

TOP vállalatok és befektetési alapoktovábbra is a legfontosabb minőségi kritériumai egy portfoliónak.
Diverzifikáció, különböző iparágak, valuták és régiók közötti befektetés megosztása a befektetés legjobb védelmezője.
Hosszú távú befektetési stratégia, a rövidtávú divatirányzatok, hírek, piaci vélemények követése helyett, bizonyítottan növeli a siker esélyét.
Szakmai háttér biztosítása, a befektetés teljes futamideje során fenntartjuk a kapcsolatot Önnel és a vagyonkezelést folyamatosan igényeihez igazítjuk.

A további részletek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot Most!