Napjaink gazdasági változásai egyre nagyobb súllyal befolyásolják életünket, miközben közösségünk túlnyomó többsége még mindig tétlenül szemléli ezeket a folyamatokat. Ma Magyarországon kevés olyan ember él, aki ne szenvedett volna már el kisebb-nagyobb veszteséget különböző pénzügyi szolgáltatóktól. Az irreális ajánlatok, átláthatatlan működési háttér és a valós garanciák nélküli látszatbiztonság mind hozzájárultak ehhez.

Kijelenthetjük, hogy aki merev struccpolitikát folytatva nem rendelkezik alapvető információkkal egy pénzügyi döntés során és mostohán bánik a pénzével, attól előbb vagy utóbb, de elfolyik mind.
Hogyan hozhat megalapozott döntéseket a jövőben?

Pontos diagnózissal, amely már fél sikert jelent!

Az InwestBlog létrehozását több mint 10 éves aktív szakmai tapasztalat biztosítja. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink edukálására, hogy közérthető formában mutassuk be a világgazdaságot alakító hatásokat és a befektetéseik közötti összefüggéseket.
Legyen elég az üres fecsegésből! Gondolatébresztő és azonnal használható ötleteket adunk, azért, hogy a jövőben jobb befektetési döntéseket hozzon.
Le kell bontanunk a hozam centrikus világképet, hogy helyette felépítsünk egy hosszú távú, magas biztonságú, diverzifikált portfóliót, amely által Ön pénzügyi erődöt emelhet családja köré.
Az Ön pénzügyi sikeressége számos piaci tényező függvénye, ezért rendszeresen felkérünk több piaci szakértőt, hogy alapvető összefüggések és elemzések bemutatásával átlátható pénzügyi stratégiát biztosítson az olvasó számára, egyszerű formában.
Einstein mondta, hogy „ha nem tudod elmondani egyszerűen, még nem érted eléggé.”
Írásainkat végig e gondolat kíséri, miközben bemutatjuk a világgazdaság legfontosabb eseményeit, szereplőit, amelyek számos lehetőséget biztosítanak Önnek egy sikeres jövő építésében.

Megteszi az első lépést?

Véleménye van? Kérdése merült fel?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk.
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Szerzők

 

Tátrai Csaba

Ügyvezető Igazgató, Tőkepiaci Tanácsadó, Mentor

 

A pénzügyi világ sajátos atmoszférája már a főiskola megkezdésével magával ragadott, ezért egy pillanatig sem volt kérdéses számomra, hogy 2007-ben Attilával közösen kezdjük el tőzsdei kereskedésünket.
Már rögtön az első évben kemény leckét adott számomra a gazdasági világ válság, amely megtanított, hogy a pénz megőrzése és fokozatos gyarapítása fontosabb, mint a magas hozam elérésébe vetett hit.
Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák.
Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel.
Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.

 

 

Horváth Attila

Ügyvezető Igazgató, Tőkepiaci Tanácsadó, Mentor

 

9 éve a befektetések varázslatos világában. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rendkívül fiatalon kerülhettem egy felelősségteljes és szakmailag kihívásokban gazdag pozícióba. 5 évet töltöttem egy privát befektetési alap vezető elemzőjeként és kereskedőjeként, az itt megszerzett tapasztalatok alapozták meg szakmai karrierem. Ezt követően független befektetési szakértőként elmerültem a befektetési piac ismert és kevésbé ismert részleteiben: így a részvénytőzsdében, pénzpiacban és kötvényekben. Az elmúlt évek közvetlen tapasztalatai és visszajelzései ügyfeleimtől arra ébresztettek rá, hogy a Magyar és a Kelet Európai befektetői közösség elvárásai megváltoztak.Nagyobb biztonságot, átláthatóbb szolgáltatást és szoros személyes kapcsolattartást kívánnak. Az Inwestmentors egyik alapítójaként küldetésemnek tekintem, hogy fejlődést sikerüljön elérni a Magyar pénzügyi tanácsadás és a pénzügyi intelligencia színvonalán.