Skip to main content

A story úgy kezdődött, hogy Leonyid Brezsnyev alárendeltjeivel körülvéve kint áll a dísztribünön, a Lenin mauzóleum előtt és figyeli a május 1-jei felvonulást, ahol megjelenik a Szovjetunió hadseregének elitje.

Elsőként jönnek a daliás, 190 cm magas katonákból álló elit zászlóalj, tökéletes tömött oszlopban menetelve. Közvetlenül mögöttük rendezett sorokban az első osztályú tüzérségi fegyverek és ágyúk, majd a nukleáris rakéták – micsoda erőfitogtatás! Ám a rakéták mögött még ott kóvályog hat-hét zűrös, rosszul öltözött civil. Brezsnyev azonnal odarohan egyik titkára, hogy bocsánatáért esedezzen:

„Főtitkár elvtárs, elnézést kérek, fogalmam sincs, kik ezek és mit keresnek a menetben.”

Brezsnyev így felel neki: „Ne aggódjon elvtárs! Én intéztem így. Ők a közgazdászaink, ott a helyük: el sem tudja képzelni, mekkora pusztítást képesek véghezvinni! :)))

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!