Skip to main content

Az elmúlt napokban meglepetten tapasztaltuk, hogy sokan még nem is hallottak a privát banki szolgáltatásról, és nem ismerték a különbséget e prémium szolgáltatás és a hagyományos banki befektetések között. Ennek nyilván egyik oka a magas belépési összeg (80-90-100 millió forint) ami eleve gátat szab. A másik ok pedig maga a nemtörődömség, ami talán a legsúlyosabb károkat képes okozni a megtakarításoknak, mégis a lakosság túlnyomó része pontosan így viszonyul a megtakarításaihoz.

 

Mindenki változást szeretne, azonban a statisztikák szerint a lakosság csupán 4% -a tesz is érte!

 

Azzal, hogy Ön ezt a levelet olvassa, már benne van ebben a prémium körben. Gratulálunk!

 

Sok évvel ezelőtt mi céges szinten is változás előtt álltunk és úgy döntöttünk, hogy banki hátterünknek Osztrák pénzintézetet választunk.

 

Ennek egyik kardinális oka az itthoni magas privát banki indulási összegek és költségek voltak. Feltettük a kérdést:

miért ne lehetne akár már 5 millió forinttól is egyedi portfóliót, és kondíciót adni ügyfeleinknek?

 

Ezen kívül persze nem szabad megfeledkeznünk, a legfontosabb befektetési alapelvről sem, ami nem más, mint a Biztonság! Magyarország akkor még befektetésre nem ajánlott kategóriában volt, éppen a válság utáni éveket tapostuk, politikai és gazdasági értelemben is egy viharzóna közepén.

 

Az azóta eltelt időben számtalan váratlan hazai esemény, piaci változás megerősítette döntésünket, köztük ez is:

 

„Történelmi célunk Ausztria utolérése, ami reálissá vált az elmúlt öt év teljesítménye alapján”- hangzott el e mondat Matolcsy György szájából 2016 tavaszán.

 

Riporter: Mégis mennyit kell várnunk erre?

 

„A versenyképesség növelésén alapuló gazdaságpolitikát kell folytatni a következő években, mert a következő 25 év a felzárkózás időszaka lesz.”

 

A hazai politikai retorikában évszázadok óta Ausztria jelenik meg viszonyítási alapként. Most nem fogom hosszasan ecsetelni, mi a két ország közötti különbség (ezt megteszem ebben a cikkben), azonban Ausztria gazdasági ereje, pénzügyi kultúrája megkérdőjelezhetetlen egész Európában, de különösen a régióban.

 

Lehetetlen nem észrevenni, hogy hazánk pénzügyi visszaélései, politikai instabilitása újra és újra a befektetők célországává teszi Ausztriát. Óvatos becslések szerint a külföldre vitt pénzek kb. 80%-a landol Ausztriában és több tízezer magyar helyezte el megtakarításainak nagyobb részét a „sógoroknál”, amely összeg közel 100 milliárd forintnyi vagyonnak felel meg.

Ha szeretné, nem kell még 23 évet várnia! Osztrák banki hátterünk által MOST az alábbi szolgáltatásokat élvezheti:

– A befektetésének védelmét Ausztria, Európa egyik legbiztonságosabb (AA) pénzügyi környezete biztosítja

– Magyar emberként ugyanazt a magas színvonalat, jogköröket élvezi, mint egy osztrák állampolgár

– Befektetését az Osztrák állam 100.000 euróig biztosítja

– Banki hátterünkön keresztül korlátozás mentesen érheti el a globális értékpapír választékot

– Megtakarításait kamatadó mentesen tudja gyarapítani

– A teljes szolgáltatás magyar nyelven, és magyar szerződésekkel érhető el

– Ezek bemutatását, a kapcsolattartást és a befektetése menedzselését magyar Privát Bankára végzi

 

Az itt látható alappillérekre építjük szolgáltatásainkat. Banki hátterünk közel 13 éve rendelkezik MNB regisztrációval (is), egyetlen Osztrák (linzi) székhellyel rendelkező privát bankként.

 

Az, hogy Ön hogyan vélekedik Ausztriáról, az Ön döntése. Az, hogy a világ pénzügyi szervezeti, hitelminősítői hogyan, az tény. Az is biztos, hogy Ausztria által Ön is magasabb biztonság és szolgáltatási színvonal mellett gyarapíthatja befektetését!

Banki hátterünk előnyeit már közel 13.000 Magyar ügyfél élvezi és ez a szám évről-évre emelkedik…

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!