Skip to main content

Ahogy arról már többször beszámoltunk, a piacok önfeledt jó hangulata már-már indokolatlan méreteket öltött, amely a részvényárakat az egekbe emelte. Ilyenkor nem árt elgondolkozni azon, hogy a befektetési portfóliójának részvény kitettségét mekkora mértékben, mikor és hogyan csökkenti kevésbé kockázatos eszközökre. Ezzel realizálni tudja az elért profitot és megakadályozza pénze drasztikus értékvesztését egy esetleges piaci korrekció esetén.

 

Fontos továbbá felkészülni az alábbi lappangó problémák elburjánzására is, amelyek akár a következő válság gyújtópontja is lehet:

 

Amerikai hitelválság?

 

Amerikai ingatlanbuborék?

 

Trump intenzív protekcionista politikájának kudarca?

 

Európai választások?

 

Devizaválság?

 

Háború?

 

Nem tudhatjuk, hogy melyik lesz a „befutó”, de hogy bekövetkezik, az biztos!

 

Annak érdekében, hogy felkészülten várja a markáns piaci változásokat, megteremtve a megtakarításai stabilitását, érdemes befektetési portfóliójának kötvény kitettségét megemelnie. A FIX kamatozású termékek 50%-ra emelése a portfólióban már megfelelő védelmet adhat középtávon is.

 

Magyarországon az állampapír a legnépszerűbb befektetés, amit viszont legkevésbé ismernek a befektetők! Ezért hoztuk létre elektronikus könyvünket (ebook), amely abszolút hiánypótló írásnak számít a hazai befektetők 95%-a számára.

Tekintse meg Ön is a kötvényekbe rejlő valódi lehetőségeket, amiket eddig eltitkoltak Ön előtt:

 

http://premium.inwestmentors.hu/wp/ebook/

 

Az elektronikus könyvünk segítségével gyakorlati útmutatót biztosítunk Önnek a száraz és túlontúl szakmai anyagok helyett. Mindezt valódi példákkal alátámasztva.

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!