Skip to main content

 

Az indításhoz KATTINTSON a videóra!

Kivenné a részét az elektromos autózás forradalmából? Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk felépíteni a saját, személyre szabott portfólióját, ami az aktuális legjobb lehetőségeket tartalmazza.

 

Konzultációra jelentkezek

 

Az elektromos autók terjedése megállíthatatlan, a kérdés csupán az, hogy Ön kihasználja- e ezt a trendet és ha igen, milyen mértékben teszi mindezt.

Környezettudatos fogyasztónak tartja magát, vagy mint befektető érdeklődik a lehetőségek iránt, esetleg mindkettő? A döntés az Ön kezében van.

Ezt a videót azért készítettük el, hogy bemutassuk Önnek az elektromos autó küldetését, növekvő népszerűségét és az iparágban rejlő lehetőségeket.

mm

Horváth Attila

Tíz éve a befektetések varázslatos világában. 5 évig egy alap vezető elemzőjeként, majd tőkepiac, végül az InwestMentors vezető privát bankáraként úgy érzem, most tudok a legtöbb értéket adni. Hiszek abban, hogy a jó befektetés olyan, mint egy igényes, személyre szabott öltöny, a tudás pedig kinyitja a lehetőségek kapuját. Miben tudok segíteni? Igényekre fókuszálni + lehetőségeket felkutatni + jobb döntést hozni = stabil és tervezhető pénzügyi jövőt teremteni. Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!