Skip to main content

Ezt a cikket csak akkor olvassa tovább, ha úgy gondja, befektetése a jelenleginél nem tud nagyobb teljesítményt elérni!

Miért?

Mert a mai írásunk biztosan beindítja a fantáziáját!

Ha már meghozta, vagy csak most készül meghozni befektetési döntését, biztosak vagyunk benne, hogy felelős ember lévén elgondolkozik a kínálat láttán. Nem csoda, hiszen Magyarországon több mint 40 kereskedelmi bank, takarékszövetkezet és megannyi „pénzügyi” szolgáltató nyújt „jobbnál-jobb” befektetési terméket. Ezeken kívül népszerű alternatívának számítanak a Magyar állampapírok is…

Esetleg felmerült már Önben, hogy privát banki szolgáltatást használjon ki?

Sokan eddig a kérdésig el sem jutnak, holott ez a korábban zárt világ, a „nagyok játszótere”, már nemcsak 100 Millió forinttól érhető el. Évek óta kihasználható a kevesebb összeggel rendelkező befektetők számára is.

Miben más a privát banki szolgáltatás a klasszikus lakosságinál?

Mindenben!

A kezdeti félelem, bizonytalanság gyorsan eloszlik, ha exkluzív környezetben, engedéllyel és ellenőrizhető szakmai tapasztalattal rendelkező privát bankár fogadja Önt, az előre egyeztetett időpontban, egy gőzölgő kávé mellett.

Itt magasabb biztonság mellett érheti el a globális tőkepiacot, korlátozások nélkül. Személyre szabott portfóliót és csökkentett költségeket kap, pont úgy, mint amikor nagybevásárlásra készül és felkeres egy hipermarketet. Ott mennyivel könnyebb a választás, mint a közértben?

Viszont Ön nagy valószínűséggel nem befektetési szakember. Ezt a privát bankár is tudja, akinek az egyik legfontosabb feladata, hogy a kockázatokról, piaci hatásokról, portfóliójáról mélységi tájékoztatást adjon, ami a hagyományos befektetésekhez képest jelentős védelmet és extra profitot jelent.

Az InwestMentors Hungary azzal hozott áttörést a hazai befektetési környezetbe, hogy a korábban csak egy extrém szűk rétegnek elérhető privát banki szolgáltatást, már néhány millió Ft-tól is elérhetővé tette.

Ezen felül befektetési portfólióját Európa egyik legbiztonságosabb pénzügyi környezetében képes elhelyezni, osztrák állami garanciák mellett, egyedi kondíciókkal.

Véleményünk szerint ez a minimum elvárható szint, minden befektető számára!

Kattintson és megmutatjuk az Ön számára elérhető maximális lehetőségeket. 

Felveszem a kapcsolatot!

 

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!