Skip to main content

Gratulálunk!

Döntésével nem csak lehetőséget biztosít ahhoz, hogy pénzét kimenekítse a sekélyes kamatkörnyezetből, hanem egyúttal függetlenítheti magát az alacsony szolgáltatási színvonal alól is. Tapasztalatunk szerint mindenki ezt akarja elérni, mégis csupán az emberek 4%-a tesz is érte.

Megéri? Garantáljuk, igen!

Az ideális befektetés, olyan, mint egy elegáns, személyre szabott öltöny – tökéletesen illik gazdájához és kiemeli annak személyiségét.

Gondolja végig alaposan, az elmúlt 5-10 évben hányszor fordult elő olyan, hogy befektetési portfóliója nem az elvárásai szerint alakult volna? A választ nem kell elárulnia nekünk, de nyugodjon meg, biztosan nincs egyedül!

Éppen ezért az InwestMentors túllépett a „dobozos pénzügyi termékek” elavult, sablonos korszakán és az Ön számára elérhetővé tette az Osztrák háttéren alapuló privát banki szolgáltatást.

 

Tudja, milyen előnyöket nyújt Önnek egy privát banki háttér?

Ausztriában igénybe vett már bármilyen banki szolgáltatást?

 

Amennyiben az egyik vagy akár mindkét kérdésünkre a válasza nem, úgy még jobban figyeljen, mert most egy teljesen ismeretlen világot tárunk fel!

A hazai kereskedelmi bankok 80-100 millió forint likvid (mozdítható) tőkétől biztosítanak privát banki tanácsadást. Ha pedig egy nyugat európai pénzintézethez kíván pénzt befektetni, ennek az összegnek akár a többszörösével is rendelkeznie kell, nem beszélve a nyelvi akadályokról.

Meglátásunk szerint viszont az említett összeg töredékével rendelkező befektetői körnek is kijárnak ugyanazokat a magas színvonalú, privát banki szolgáltatásokat.

Ezen felül működési hátterünknek Európa egyik legszigorúbb pénzügyi környezetét választottuk, hogy ezekre az alapokra építsük értékálló befektetési megoldásainkat az Ön számára.

Cégünkön keresztül már Ausztriában van!

Felejtse el többé a sorszámhúzást, várakozást és az inkompetens banki ügyintézőket. Többé már nem elérhetetlen az ügyfélközpontú értékpapír szolgáltatás.

Tapasztalat hiányában hirtelen nem jutnak eszébe fogós kérdések? Összeszedtük a legfontosabbakat, kattintson IDE!

Fontos szempont, hogy befektetési tanácsadást csak olyan szakemberektől fogadjon el, akik a saját tanácsaik alapján már tartós sikereket értek el! Pontosan ezért, privát bankáraink saját tapasztalataik és eredményeik mentén vezetik Önt végig a konzultációk során. Tevékenységünk több mint tanácsadás, a befektetés teljes élethosszát végigkísérő folyamatos mentorálás.

 

mm

Tátrai Csaba

Az elmúlt évek során átfogó tapasztalatot szereztem a legtöbb befektetési piacon, amely tapasztalatok az InwestMentors létrejöttét és működését nagy mértékben meghatározzák. Tapasztalatom szerint a sikeres pénzügyi tanácsadás a következő pilléreken nyugszik: mély, átfogó szakmai tudás, globális pénzügyi szemlélet, kockázati kontroll, bizalmi viszony ügyfeleimmel. Innovatív megoldásaink által szeretnénk hazánk pénzpiacának letisztultabb és átláthatóbb formát adni. Büszke vagyok eddig elért sikereinkre, amelyeket folyamatosan bővülő ügyfélkörünk visszajelzései igazolnak.   Írok a szerzőnek | Konzultációra jelentkezem

Küldjön üzentet!