Úgy látszik, sokan most döbbennek rá, hogy valójában milyen megtakarítási lehetőségek léteznek a hazai piacon.

HA minél többet ismer ezek közül és tudja, melyik, milyen előnyöket és hátrányokat rejt magában, biztosabb döntést képes hozni. Ez által a rendszeresen félrerakott pénze magasabb eredménnyel dolgozhatmint eddig.

Ilyen egyszerű? Igen!

Megütötte a szemünket egy visszatérő kérdés, amely megválaszolásával Ön is még pontosabb képet kaphat:

 

Miben más az aktív vagyonkezelés és egy hagyományos banki megtakarítás vagy befektetési alap?

 

A vagyonkezelő legfontosabb feladata, hogy az Ön pénzét biztonságos és átlátható módon, az előre meghatározott stratégia mentén kezelje. Széles mozgásterük lehetővé teszi, hogy a pénz-és tőkepiaci változásokból fakadó előnyöket kötvényekkel, részvényekkel, befektetési alapokkal és ETF-ekkel is el tudják érni.

Így a rendszeres (havonta, negyedévente) megtakarított pénzét vagyonkezelőink mindig a legígéretesebb eszközökbe helyezik el, fenntartva ezzel a portfóliója növekedését.

A vagyonkezelési szolgáltatás különösen akkor előnyös Önnek, ha szakmai tapasztalattal nem rendelkezve, magasabb eredményt kíván elérni a piaci átlagnál, olcsóbban.  

A kereskedelmi bankok által forgalmazott pénzpiaci alapok és befektetési alapok mindig csak az adott eszközosztály (pl.: kötvények) piaci helyzetét tükrözik. Ezek rendszeres figyelése és módosítása legtöbb esetben Önre, megtakarítóra hárul…

Amennyiben eddig csak a hagyományos banki és biztosítási termékeket ismerte, bizonyára meglepődött, mikor azt mondtuk, már évek óta hazánkban is elérhető az osztrák állami és felügyeleti garanciákkal védett megtakarítási program.

Most szeretnénk bemutatni Önnek 2 exkluzív vagyonkezelést a Partner Bank gondozásában:

 

Healthcare Részvénykosár

 

A HEALTHCARE vagyonkezelt részvénykosár által képes kihasználni a demográfiai változásokból fakadó, széleskörű egészségügyi gondolkodás növekvő hatásait.

Megtakarításával egészségügyi, biotechnológiai és egészségápolási területeken tevékenykedő globális vállalatokat fedhet le. A részvénykosár kezelői folyamatosan keresik az aktuális egészségügyi trendeket, új iparágakat és szolgáltatásokat, hogy hosszú távon, magas eredményt tudjanak biztosítani.

A cégek részvényeinek megvásárlásával Ön egyben tulajdonossá is válik, amelyet növekvő osztalékbevétellel díjaznak. A magas stabilitás fenntartása érdekében ETF-ek (tőzsdén kereskedett alapok) is helyet kapnak a portfólióban.

A vagyonkezelés már havi 100 eurótól (kb. 32000 HUF) elérhető.

 

Néhány cég a részvénykosárból:

Abbot Laboratories, Coloplast, Fresenius Medical Care, Johnson & Johnson, Pfizer, Stryker

Amennyiben kíváncsi a Healthcare Részvénykosár teljesítményére, kattintson IDE!

 

Telemedia Részvénykosár

 

Ön is tapasztalja a telekommunikációs technológiák robbanását? Most profitálhat is belőle! A TELEMEDIA részvénykosár egy csokorba fogja az információs és telekommunikációs cégeket, mobilkommunikációs szolgáltatókat, média hálózatokat, szoftver és hardvergyártókat, valamint az internet szektor vezető vállalatait.

A megtakarítás növekvő osztalékbevételt biztosít.

Ez a vagyonkezelésünk is 100%-ban átlátható és havi 100 eurótól (kb. 32000 HUF) elérhető.

 

Néhány részvény a vagyonkezelésből:

Alibaba, Amazon, Apple, Facebook, Philips, Microsoft, Oracle, SAP, Global Telecom ETF

Amennyiben kíváncsi a Telemedia Részvénykosár teljesítményére, kattintson IDE!

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni személyre szabott megoldásokról, vegye fel velünk a kapcsolatot.